5 osnovnih savjeta za seks koji su ozbiljno podcijenjeni

23/11/2017

Mogu se činiti očiglednim, ali oni čne razliku između prosječnog i sjajnog seksa

Uvjereni smo, nažalost, kako seks svaki put mora biti izuzetno fantastičan svaki put i da treba završiti orgazmom. Ili tri... To je jedan od najčudnijih i potencijalno štetnih mitova o seksu. Prije svega, orgazam ne označava uspjeh - puno ljudi ima savršeno zabavan seks i bez njega. Drugo, jednostavno nije realno misliti da seks treba biti nevjerojatan cijelo vrijeme. 

Istina je da gotovo nitko nema uvijek savršen seks, čak ni parovi koji se međusobno jako privlače. Upravo zato parovi trebaju razvijati svoje seksualne tehnike. 

Ovo je 5 najneočekivanijih, ali osnovnih savjeta za seks:

1. Zapamtite da je najvažniji spolni organ vaš mozak

Ako previše razmišljate o tome kako izgledate i jeste li nešto dobro napravile, nemojte očekivati dobar seks. Jako je bitno da se prepustite užitku i 'ne razbijate' glavu nebitnim stvarima.

2. Komunikacija je veoma važna

Veoma je važno da otvorite komunikacijske kanale kako biste uživale u dobrom seksu. Nemojte se bojati reći: "To mi se doista ne sviđa". Razgovarajte o tome što vas stvarno uzbuđuje i u čemu uživate te i njemu dopustite isto. 

3. Nemojte očekivati da će svaki put biti nevjerojatno

Neće. 

4. Koristite igračke

U tome nema ništa loše. Većina žena treba dodatnu stimulaciju klitorisa kako bi postigle vrhunac. 

5. Ljubljenje je ključ

Veliki broj parova podcjenjuje važnost ljubljenja, što je malo sramotno jer je ljubljenje savršen način za uspostavljanje intimnosti i vjerojatno je najvažniji predseksualni čin. Bilo da je s jezikom ili bez, romantično ili s grickanjem, ljubljenje nikako ne smijete izostaviti. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj