5 neobičnih seksi snova i što oni znače

30/09/2019

Sutrašnja verzija tebe NIJE spremna na večerašnje seksi fantazije

...nekim koga ne možeš podnijeti (khm, tvoj bivši) 

Da, ovo je praktički noćna mora, i to ona koja se često događa. Bez obzira na to što ti prolazi glavom, snovi povezani s tvojim bivšim nisu znak da mu se trebaš vratiti. “Ti snovi bave se onim što si osjećala dok ste još bili zajedno - strast, žudnja, uzbuđenje”, kaže stručnjakinja za snove Lauri Loewenberg. Vrijeme je da tu istu energiju uneseš u svoju trenutačnu vezu ili, ako si solo, pronađeš novi način dejtanja. “Ako  nije riječ o tvom bivšem, podsvijest ti poručuje da je vrijeme da se ponovno povežeš s tom osobom”, kaže Loewenberg. “Vrijeme je da se riješiš nepotrebne mržnje.”

...potpunim strancem

Priča o misterioznom ljubavniku drugi je u nizu najčešćih seksi snova. “Iako o tome ponekad volimo sanjati, ovaj san ne znači da sanjaš o nekome tko čeka da mu padneš u zagrljaj”, objašnjava Loewenberg. “Riječ je o dijelu tebe koji pokušavaš upoznati.” Drugim riječima, vrući snovi sa sablažnjivim ljubavnikom mogu predstavljati tvoju potrebu za većim samopouzdanjem, odnosno autoritativnošću… Nešto što bi definitivno imala osoba dovoljno spontana za seks s potpunim strancem.

...kolegom ili, ups, šefom

Viđaš ih svaki dan pa nije čudno da ti tu i tamo banu u snove. Ipak, postoji razlika između toga je li riječ o šefu ili nekome niže rangiranom, tako barem kaže Loewenberg. Ako radiš za njega, onda je vrlo vjerojatno riječ o borbi za moć. Pomozi si tako da pronađeš nešto na čemu možete surađivati. S druge strane, ako su tvoji NSFW snovi bili s nekim tko je na poslu ispod tebe, razmisli o tome što ti pružaju na radnome mjestu. Ako je riječ o asistentu koji ti pomaže održavati život u savršenom redu, mozak ti vrlo vjerojatno pokušava reći da je vrijeme da se sabereš.

...tvojim profesorom 

Ako je riječ o profesoru nad kojim si slinila tijekom školovanja, onda je to jednostavno ono što i misliš da jest – ispunjena seksualna fantazija (barem donekle). No ako je riječ o profesoru koji ti je u sjećanju ostao kao zastrašujuć ili užasan (sjeti se onog hladnog pogleda i kaki hlača), prisjeti se predmeta koji ti je predavao. “Ako je riječ o profesoru hrvatskog ili stranog jezika, to znači da tvoj um ima potrebu za radom na komunikaciji”, objasnila je Loewenberg. “Ako je riječ o matematici, možda je vrijeme da se posvetiš rješavanju financijskih problema.”

...gomilom ljudi

Iako se možda čine super zabavnima, orgije u snovima zapravo su teško upozorenje (žao nam je!) da te muči mnogo toga. Drugim riječima, psihički si preopterećena, i to se očituje velikim brojem partnera, odnosno dijelova tijela. Loewenberg savjetuje da je krajnje vrijeme za generalno čišćenje svih područja tvog života, počevši od onih koji ti izazivaju najveći stres. Tu i tamo za vikend ostani kod kuće ili si priušti mali godišnji odmor.

Što znače tvoji snovi?

“Većina seksi snova gotovo nikad nije povezana s ljudima u njima nego s onim problemima koje ti pojedinci predstavljaju za tebe”, objasnila je Lauri Loewenberg. Zapitaj se: na što prvo pomisliš kad zamisliš tu osobu? Što se kod nje najviše ističe? Ludi smisao za humor? Čvrsti stav? Upravo su to stvari koje tvoja podsvijest na ovaj način pokušava unijeti u tvoj život.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj