5 (neobičnih) savjeta koji će razbiti seksualnu rutinu

06/02/2018

Ponekad su seks savjeti previše čudni da biste ih isprobale, ali ako želite unijeti malo uzbuđenja u svoj seksualni život, onda ih ipak pročitajte!

1. Seks u ormaru

Vjerojatno se pitate zašto bi se bilo tko seksao u ormaru? Ali odgovor leži u tome da vas nove lokacije tjeraju da isprobavate nove poze i kutove. Kada vodite ljubav na različitim mjestima (u autu, kupaonici, kuhinji), zapravo postajete inovativni u načinu na koji stižete do orgazma i onda to svaki put predstavlja drugačije iskustvo.

2. Češljajte njegovo tijelo

Četka za kosu i seks su vjerojatno nešto apsolutno nepovezano, ali ne prenagljujte sa zaključkom. Četka se koristi kako bi stimulirala živčane završetke. Skinite se goli i veoma nježno češljajte njegovo tijelo. Počnite od ruku, ramena, zatim krenite prema stopalima pa ponovno prema gore. Naravno, završite kod njegovih testisa, a onda bacite četku na drugu stranu sobe i kad osjeti stvaran dodir, eksplodirat će.

3. Naopako ljubljenje

Zasigurno se godinama ljubiti s partnerom na uobičajeni način, zato ovo predstavlja novinu. U početku veze najviše vremena provodimo ljubeći se s partnerom, ali kako vrijeme prolazi, ljubimo se sve manje i više se fokusiramo na sljedeću razinu - seks. Kada poljubite svog partnera iz nekog drugog kuta vidjet ćete da će vas to uzbuditi više nego inače. Primjerice, ako su vam glave sa suprotnih strana.

4. Napravite seksi playlistu

Utvrđeno je da ovo doista pomaže boljem seksualnom raspoloženju. Ljudi su skloni psihički odgovoriti na određene okidače, kao i ostale životinje. Ako stalno slušate istu glazbu prije seksa i to traje nekoliko mjeseci, ta bi vam glazba trebala pomoći da se opustite. Poznato je da glazba pomaže u teretani, zašto onda ne bi i u seksu? Glazba je samo druga dimenzija seksa koja čini da se osjećamo intimnije, erotičnije pa čak pomalo prljavo.

5. Obrnuti seks

Ova neuobičajena poza ne mora biti zabavna samo gimnastičarima. Dok stojite na rukama sigurno ne pomišljate kako to može biti stimulativno, ali ipak je zanimljivo probati ovu pozu uz malo manje napora. Neka vaš partner sjedne na krevet, a vi ga obgrlite nogama. Dok vas čvrsto drži, ispružite se niz tub kreveta tako da vam glava bude blizu njegovih stopala. Tako će se krv sliti u vašu glavu što će pojačati doživljaj, a da ne spominjemo koliko će on biti oduševljen pogledom koji se pruža na vaše grudi.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj