5 ludih i vrućih seks poza na pilates lopti

13/01/2017

Pronašli smo način na koji će se vaš nadobudni podvig da više vježbate i kupite pilates loptu isplatiti.

Svake godine donosimo iste novogodišnje odluke i baš svake godine pronalazimo nove razloge zašto nam svi ti silni rekviziti za vježbanje služe kao mjesto na kojemu ćemo sušiti veš. Dobro, možda ste svoju pilates loptu ipak odlučili napuhati kako biste ju iskoristili za sjedenje na računalu, ali mislimo da imamo malo bolji način za korištenje iste... ako se osjećate dovoljno hrabro.

Dok ne zaboravimo, bilo bi dobro pobrinuti se da lopta tijekom seksa neće nikud pobjeći. Ne bismo željeli da vaše ludo eksperimentiranje završi na Hitnoj. :O

Pa, dopustite da vas upoznamo s pet novih poza koje će se totalno računati kao dobar trening.


1. Živahna stolica

Neka vaš partner sjedne na loptu stopalima čvrsto na podu. Sjednite mu u krilo, a zatim lagao poskakujte nakon čega će lopta to nastaviti obavljati za vas.


2. Kauč surfer

Neka vaš partner sjedne na kauč i raširi noge. Okrenuti prema njemu, sjednite na loptu i stopala oslonite na kauč. Neka vas uhvati za struk i s loptom vas povlači dublje, a ne izostaju ni duboki pogledi i poljupci.


3. Zaigrani užitak

Naslonite se na loptu leđima i potpuno se opustite dok uživate u naletu krvi u mozak koji će vam osigurati eksplozivan orgazam. Usput ste slobodni lagano se njihati naprijed nazad za dodatni ugođaj.


4. Seks lopta za nju

Tko kaže da vam za seks u troje treba troje ljudi? Nabavite dildo sa sisaljkom i zakačite ga za loptu. Dobro ga namažite lubrikantom za ugodnu penetraciju, a ako želite iskusiti užitak dvostruke penetracije, tu je vaš partner. Seks u troje bez ikakve drame i komplikacija? Može.


5. Seks lopta za njega

Sreća pilates lopte je ta što nudi niz mogućnosti kao za nju, tako i za njega. Loptu stavite uz zid kako biste se pobrinuli da nikud neće pobjeći, a zatim zajašite partnera i dopustite mu da sjedi i uživa u vama, dok lopta i vi obavljate posao.

Photo credit: Marcy Gooberman/Rachel Johnson

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj