4 seksi igrice koje će ga oduševiti

16/04/2019

Zajedničke trenutke vinite u nebeske visine igrajući ove igre, u spavaćoj sobi i izvan nje

Otkrij mi svoju maštariju

Izaberite jednu maštariju, jedan scenarij i pročitajte opcije svom partneru. Svatko neka razmisli kako bi odgovorio. Zatim na “tri”, oboje to kažite naglas. Ako je vaš partner izabrao isto što i vi, vrijeme je da zaigrate uloge. Ako je pogriješio, njegov je red da bira maštariju.

Maštarija: Najseksi stvar koju možeš učiniti je...                                                            

Opcije: Nježno stiskati moje bradavice. Lizanjem me dovesti do ruba ludila. Zavezati me za krevet i ljubiti me strastveno po cijelom tijelu.

Maštarija: Jedina stvar koju od tebe želim čuti u krevetu je...

Opcije: “Još”, “Jače”, “Diraj me točno tu”, “Kako to dobro radiš”...

Maštarija: Uloge koje sam oduvijek željela isprobati su...

Opcije: Student/profesor. Doktor/medicinska sestra. Slikar/muza. Policajac/uhićenik.

Zločesto “Jesam li ikad” Zaigrajte “jesam li ikad” i pročitajte zločeste erotske scenarije. Ako je vaš partner nešto učinio, njegov je red pročitati sljedeći. Ako nije, oboje se bacite na zadatak. Jesam li ikad... izvela striptiz uz seksi glazbu? Jesam li ikad... seksala se uz upaljena svjetla? Jesam li ikad... isprobala pjenušavu kupku udvoje?

Slatko ili seksi Izaberite jednu od slatko/seksi kombinacija, a zatim bacite novčić. Bude li pismo, vaš dragi neka odradi slatki dio, a ako je glava, vi odradite seksi dio. Nakon toga red je na njemu da izabere kombinaciju.

Slatko: Skidaj me pogledom.

Seksi: Skini me bez upotrebe ruku.

Slatko: Lezi uz mene i osluškuj kako nam srce kuca u istom ritmu.

Seksi: Seksaj se sa mnom u pozi žlice.

Slatko: U misionarskoj pozi drži moje ruke iznad glave. Seksi: Veži mi zapešća kravatom ili šalom, a zatim mi radi što god poželiš.

Primamljive lokacije Izaberite jednu od opcija i provedite se na nekom od mjesta u kući koje vas toliko privlači... Kako? Pustite mašti na volju Ulaz u stan + časopis Savijeni časopis može biti savršeno oruđe za zločeste i kinky igrice. Automobil + kožne rukavice Jeste li ikada isprobali osjećaj prave, mekane kože na golom tijelu? Vrijeme je da to učinite! Kuhinja + čokoladni umak Na što više mjesta na tijelu nanesete čokoladu, to će on imati više posla s lizanjem. Dnevni boravak + fotelja Nagnite se naprijed i isprobajte doggie pod drugim kutom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj