4 poze za seks u bazenu

01/08/2016

Poze koje ćete obožavati ovoga ljeta...

Ovo je sezona i za seks u bazenu (jer svi znamo da je seks na plaži dobar samo u obliku koktela. #pijesak #sol) Cosmo je samo za vas odabrao četiri odlične poze koje će vam ljeto učiniti još nezaboravnijim.

1. Na „šlauf“ madracu

poza 1

Neka vaš partner sjedne povrh rupe madraca, a njegove noge vise preko ruba. Zajašite u njegovo krilo i, okrenuti prema njemu, spustite se na njegov penis, a rukama se pridržavajte za njegova ramena. Dok je u vama, lagno se ljuljajte naprijed-natrag. Uzburkana voda pod vama pogađat će njegove testise i vaš klitoris, dodatno povećavajući užitak.


2. Na splavu ili vodenom madracu

poza 2

Trbuhom legnite na luft madrac, ali tako da vam stražnjica i noge vise s njega. On neka vas uhvati za bedra i uđe u vas straga. Savjet – za ovu pozu ne morate niti skidati bikini, samo ga malo pomaknite u stranu.


3. Jacuzzi zagrljaj

poza 3

Klasični jacuzzi položaj u kojem vi imate svu kontrolu. On sjedne na rub jacuzzija, a vi na njega – pa dalje sami određujete ritam i žestinu seksa.


4. Plutanje na vodi

poza 4

Legnite uz rub bazena, on vam prilazi okrenut prem vama. Neka vam rukama podigne noge i potegne vas k sebi. Za dodatnu potporu (ili ako se on jače zanese) rukama se pridržavajte za rub bazena.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj