4 kreativna načina da dobijete ono što želite u seksu

24/03/2017

Zahvaljujući stručnjacima, sad znamo na koja četiri načina možemo reći što želimo bez ijedne riječi!

Bez obzira je li riječ o novoj vezi ili o onoj u kojoj ste već neko vrijeme, većina suptilnih pokušaja da mu date do znanja što želite prođe poprilično neslavno. Stručnjaci su odgovorili na pitanje koji su kreativni načini da tražite ono što želite bez da to zapravo izgovorite.


E-pošta

Možda ste vidjeli nešto vrlo uzbudljivo u nekom porno filmu ili sceni iz Igre prijestolja (nemojte ih pomiješati) koja vas je napalila, ali niste sigurni kako to reći svom partneru. Jednostavno. „Pošaljite mu snimku putem e-pošte“, rekla je Megan Fleming, stručnjakinja za seks, „I pričekajte da ga pogleda prije nego što kažete vlastito mišljenje o tome. Onda kad ste zajedno, pitajte ga što misli i sviđa li mu se ideja. Kako razgovor bude napredovao, bit će vam puno lakše razgovarati i o drugim osobnim željama i fantazijama.“


Ostavite mu seksi naznake

„Slučajno“ ostavite otvoreni tab ili Cosmo s određenim člankom negdje gdje će ga sigurno vidjeti. Članci o seksu definitivno će ohrabriti parove na raspravu o seksualnim željama. Čak i slanje linka za članak može biti trik da mu pomognete da počne razmišljati o novim načinima da vas zadovolji. „Bez obzira na to što postoje stereotipi o muškarcima koji misle samo na sebe i vlastiti orgazam, muškarci zaista žele zadovoljiti svoju partnericu“, objasnila je Fleming. Prema tome, članke iskoristite za  pitanje: „Je li ti se svidjelo nešto od toga?“


Ispričajte mu seksi san koji ste imale

Koliko god smiješno zvučalo, svaki seks san ima neku poantu koju možete iskoristiti. Kad upućujete partnera u te snove, bez opterećenja, dajete mu inspiraciju za seksualni život izvan vaših snova. Ukoliko se seksate isključivo u spavaćoj sobi, a smatrate se nešto boljim od toga, san o seksu na drvenom podu svakako može probuditi maštu i potaknuti na razmišljanje i novitete.


Neka vaše ruke obave razgovor

Ponekad je najlakši način uvesti nešto novo baš u žaru trenutka: „Usmjeravajte njegove ruke u smjeru vaših, koristeći nježan i strastven dodir“, savjetuje Dr. Brandy Engler, autorica knjige „The Men on My Couch“. „Većina muškaraca voli kad žena preuzima vodstvo, ali vodite računa o tome da oboje ne započnete nešto različito u isto vrijeme. Seks je kao ples – netko mora voditi, a netko pratiti“, objašanjava stručnjakinja. Uzmite njegove ruke i pokažite mu što želite. Tako ćete mu najbolje dati do znanja kako vas zadovoljiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj