4 joga poze koje garantiraju najbolji seks u životu

03/12/2015

Volimo jogu i volimo seks. Pa zašto ih ne bismo kombinirali?

Joga je bespogovorno nešto najbolje što možete dati svom tijelu, ali i duši. Zato vam dajemo još jedan odličan razlog da joj date priliku! Iskoristi je sa svojim partnerom... u spavaćoj sobi.

Joga učitelji tvrde da ne morate biti apsolutni joga ekspert da biste ih savladali jer su ove poze prilagođene početnicima. Potrebno je samo slijediti uputstva, a na YouTubu možete pronaći odlične tutorijale i savladati ove poze prije seksa, a onda i iznenaditi partnera novim sjajnih seksi trikovima! Spremne? Počinjemo!


Poza u obliku obrnutog slova V
f

Jedna od najpoznatijih joga položaja. Poznata je pod imenom “Adho Mukha Svanasana”. Djeluje kao obrnuto slovo V.

Podignite stražnjicu prema gore i izdužite kralješnicu. Noge držite u razini širine kukova, a ruke u širini ramena. Ako ne možete držati noge na podu, dobra opcija je da obujete štikle (a i njega ćete sigurno napaliti, ako na sebi imate samo visoke potpetice). Ovo definitivno možemo smjestiti u vrstu „doggie“ poze – u joga stilu! Neka vas partner uhvati za kukove i polako ulazi. Nije lako u početku, ali biste ju, uz malo vježbe, trebali usavršiti. U svakom slučaju odlična je jer će zagrijati cijelo tijelo i razbiti svakodnevnu seks rutinu.


Poza „užitak na koljenima“
f

Ovo je prilično laka i udobna poza, a možete je raditi na podu ili krevetu, na vama je da izaberete. Važno je razmaknuti koljena kako bi omogućili penetraciju. Partner vas može uhvatiti za kukova i penetrirati odozada. Vrlo intimna i udobna poza, također svojevrsna varijanta „doggie“ poze.


Poza "sretan suprug"
f

Naziv nam se činio simpatičnim budući da je riječ o poznatoj pozi u jogi, „Sretno dijete“. Hoće li on stvarno biti sretan? Itekako. Lezite na leđa. Savijte noge u koljenu i uhvatite rukama stopala! Vašeg partnera će sigurno oduševiti jer je usavršena misionarska poza i sve mu je na “izvol'te”!


Poza A
f

Raširite noge i savijete se prema naprijed. Noge savijte u koljenu ako vam je preteško držati ih ravnima. Držite se za noge ili pod ako vam je lakše. Ova je poza idealna za oralni seks (u ovom slučaju vi ste u glavnoj ulozi i on vas maksimalno zadovoljava). Nakon toga, ima potpunu slobodu krenuti s penetracijom i vama i sebi osigurati nevjerojatan užitak.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj