13 stvari koje u krevetu radite krivo

12/03/2015

Često ćemo se zateći u situaciji gdje smo previše opsjednute stvarima koje mislimo da muškarci vole ne obraćajući pažnju na činjenicu da bismo u seksu ipak trebali jednostavno uživati. Cosmo je pripremio 13 stvari koje mislimo da muškarci obožavaju, a oni bi se vjerojatno bolje proveli bez njih...

1.    (Vrlo) glasni orgazmi

Uvjerene smo kako ih naši glasni uzdisaji i povici jednostavno izluđuju i u pravu smo – ali ne u dobrom smislu. Bili to gotovo nečujni uzdasi ili ultra glasni vrhunci, muškarci žele da se fokusirate na vaš orgazam, a ne kako ćete ga isprezentirati. Opustite se i reagirajte onako kako želite, a ne kako mislite da biste trebali.

2.    Tepanje piskutavim dječjim glasom

Iako je ponekad slatko, ovo je jedan potez koji muškarac nikad, ali baš nikad ne želi čuti u krevetu. Razmislite – svako ponašanje koje nalikuje djetetu usred seksa pomalo je uznemirujuće.

3.    „Deep throating“

Kada ga oralno zadovoljavate, vrlo je mala šansa da ćete to činiti pogrešno, ali ne morate glumiti porno zvijezdu da bi vaš parner zaista bio zadovoljen. Ukoliko mislite da će korištenje ruku za njega biti razočaravajuće, potpuno ste u krivu. Naposljetku, vašem partneru važno je da i vi uživate u onome što radite.

4.    Potezi koji zahtjevaju gimnastičarske vještine

Iako smo sigurni da muškarcima ne bi smetao seks s cirkuskom „Ženom-gumom“, njima zaista nije bitno možete li se tokom seksa održavati na dva prsta dok ga drugom rukom zadovoljavate. S druge strane, bitno im je da nakon seksa oboje budete u jednom komadu.

5.    Ponavljanje njegovog imena...bezbroj puta

Nije ključno, ali izgovaranje njihovog imena u krevetu je nevjerojatno seksi. Ipak, nemojte to forsirati niti čini prečesto misleći kako će oni zbog toga biti izvan sebe. Vjerojatno nitko ne uživa u seksu s pokvarenom pločom.

6.    Držanje očiju zatvorenima iako bi voljeli vidjeti što se oko vas događa

Kontak oči u oči tokom seksa mogao bi biti čudan, ali ne postoji ništa čudnije od žene koja oči neće otvoriti do samog kraja. Ono što muškarci iz toga mogu zaključiti biti će samo: a) nevjerojatno su vam ružni ili b) razmišljate o nekom drugom tipu. Savjet – otvorite oči bar ponekad – iznenaditi ćete se koliko orgazam može biti intenzivan ako ga u tom trenutku budete pogledali ravno u oči.

7.    Oblačenje kompliciranog seksi donjeg rublja prije svakog seksa

Iako mnogo vremena provodimo tražeći seksi donje rublje koje će ga izluditi, gorka istina je sljedeća – oni će vaše donje rublje jedva primijetiti bez obzira radi li se o prozirnom negližeu ili bijelim gaćama visokog struka. Jedino što njih zanima je kako ih skinuti. Ako ih zaista želite oboriti s nogu, pojavite se bez donjeg rublja.

8.    Povlačenje njegove kose kako biste mu dali do znanja koliko je dobar

Ovaj potez za mnoge je izrazito neugodan, bolan i pomalo iritantan. Osim ako ste sigurni da vaš muškarac obožava upravo taj potez, izbjegnite ga. Ako su dobri u krevetu, postoji bezbroj načina da im to pokažete, a vaši uzdasi učiniti će to za vas.

9.    Potpuno prepuštanje posla njemu

Ovo je osjetljivo područje. Ukoliko je preuzimanje kontrole za vas neugodno ili nešto što ne volite, nemojte to raditi, ali mi želimo da znate da niti jedan muškarac neće zamjeriti ako mu olakšate time da stvar preuzmete u svoje ruke. Dapače, njima je to nevjerojatno seksi.

10.    Ponašanje kao da vam je prvi put...

..osim ako zaista je. Budite fer i pomognite mu. Recite što želite. Iako vam neće zamjeriti, pokušajte shvatiti da je muškarcima takav način pristupa seksu poprilično veliki pritisak. Pokoji tajni trik s vaše strane sigurno će mu se svidjeti.

11.    Preveliki fokus na frizuru i šminku

Postoji jedna frizura koja je muškarcima nevjerojatno seksi. Zove se „seks frizura“. Postupak je jednostavan – nakon seksa nemojte odjuriti u kupaonicu kako biste se počešljali. Zapravo, nemojte uopće misliti na svoju frizuru, a šminku svedite na minimum.

12.    Kad „nije važno“ što niste dostigli orgazam

Svaki frajer koji bar donekle zna što radi u krevetu, pobrinuti će se da dostignete vrhunac. Ako mu taj određeni zadatak nije prvi na popisu, onda ne zaslužuje ni vas ni ijednu drugu ženu. Ako za vas seks nije završio bar jednako dobro kao i za njega, onda mu naredite da posao obavi do kraja i on će, ako je normalan, to vrlo rado učiniti.

13.    Seks bez ikakve komunikacije

U redu je biti skroman i ne žaliti se, ali ne u krevetu. Ne morate biti agresivna šefica koju je nemoguće zadovoljiti, ali svaki muškarac volio bi znati što volite, a što ne. Nazvati seks lošim ako mu niste dali niti jednu uputu ili savjet za vaše vlastito dobro, jednostavno nije fer.


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj