13 nevjerojatnih legitimnih razloga za jutarnji seks

10/10/2017

Buđenje može biti najljepši dio dana!

Ovo ne znači da je svako jutro jutro za seks. Ponekad biste trebale odgoditi buđenje koliko god je to moguće pa otići na posao u majici u kojoj ste spavale. Ali vikendom, kada se ne morate rano probuditi i ići na posao, jutarnji seks definitivno je najbolje razbuđivanje. Evo zašto!

1. Vjerojatno ste već gole. Ili spavate samo u spavaćici, majici... Partner se ne mora ujutro 'boriti' s vašim grudnjakom. 

2. Duže ćete ostati u krevetu. Koji bi ljudski um ikada rekao da je to loša ideja?

3. Dan će vam biti puno bolji zbog toga. Endorfini i oksitocini pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje. 

4. Nema "preumorna sam" izgovora. Seks navečer je odličan, ali uvijek se mogu pronaći izgovori poput onih da ste preumorne vi ili vaša jača polovica. Ujutro nećete imati takvih problema. 

5. Veća je vjerojatnost da ste trijezne. Osim ako noć prije niste 'zarondale'. Trijezni seks puno je intimniji i bolje se osjećate. Osim toga, sjećate ga se!

6. Imate najviše energije. Samo ćemo reći - iza vas je barem osam sati sna...

7. Seks će duže trajati. Razina testosterona ujutro je u najvišoj razini zato što ih štede cijelu noć - to znači da ćete se vjerojatno duže seksati. 

8. Doručak će vam biti finiji. Ovo, naravno, nije znanstveno potvrđeno. No, ali nakon jutarnjeg seksa sigurno ćete više uživati u hrani.

9. Možete sve vidjeti. Kada vam jutarnje sunce obasja sobu, imat ćete priliku vidjeti svog dragog u pravom izdanju. 

10. Uživat ćete u njegovom prirodnom mirisu. Volite njegov ljudski miris? Ne postoji bolji dio dana da uživate u njemu od onoga koje prethodi jutarnjem tuširanju.

11. Možete biti u najljenijem položaju i ne osjećati se loše zbog toga. Sve je dozvoljeno. 

12. Niste pod stresom. Sve brige i problemi s kojima ste možda jučer zaspale, ujutro vam sigurno neće odmah pasti na pamet. 

13. Cijeli dan imate razloga za hvalisanje. Zašto ne biste kolege napravile malo ljubomornima prepričavajući im kako vam je sjajno dan započeo?!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj