13 mjesta za seks koja ne smiju promaknuti nijednom seksualnom pustolovcu

16/06/2016

Zapravo, nikome.

Seks u krevetu može biti stvarno super, ali ponekad je potrebno začiniti stvari. Ako ste raspoloženi za poneku seksualnu pustolovinu koja će jednog dana poslužiti kao super zanimljiva priča za vaše društvo, onda ne smijete propustiti ovih nekoliko klasičnih, ali nezamjenjivih mjesta.

1. U šumi. Dopustite prirodi da bude vaše igralište. Ponesite dekicu ili nemojte. Postoji li bolje mjesto za divlji, „životinjski“ seks?

2. U praonici rublja. Pa hej, nekako se morate zabaviti dok čekate da mašina obavi svoj posao. Uz to, sigurno ste bar jednom razmišljali o tome kako bi bilo super osjetiti vibracije centrifuge.

3. U vašoj sobi iz djetinjstva. Postoji nešto tako „zločesto“ kod seksa u vašoj staroj spavaćoj sobi. Među vašim starim igračkama. Hm, tko bi rekao da će vaš plišani zeko jednog dana imati ovakav prizor.

soba

4. Na hrpi novaca. Niste živjeli ako se niste seksali na hrpi novčanica. Novčanica, ne kovanica!

5. Na krovu zgrade. Još bolje ako je na krovu bazen. Onda ste otprilike doživjeli jednu večer u životu Hugha Hefnera. Ili mi to bar tako zamišljamo.

6. Na ljuljački. Ali se pobrinite da u blizini nema djece. Želimo da se zabavite, ne da završite u zatvoru!

7. U garderobi. Iako je zabranjeno, ovo bi trebalo biti najnormalnije mjesto za seks. Skriveni ste i goli. Mislite da iz trgovine ne možete izaći sretniji nakon što kupite novu haljinu? Razmislite opet.

8. Na prednjem sjedalu automobila. Stražnje sjedalo je stvarno izlizano. Uostalom, to ste vjerojatno već isprobali onda kad ste oboje živjeli s roditeljima i izbora jednostavno nije ni bilo. Osim toga, prednje sjedalo zahtjeva da budete maštoviti s pozama.

9. Na nogometnom igralištu. Vi ste navijačica, on je trener. Ajmooo!

igralište

10. Na biljarskom stolu. Jedina stvar koja nam se čini zanimljivija (i zločestija) od kuhinjskog stola. I jednostavno je zabavno.

11. Ostava na poslu. Seks na poslu! Postoji li išta zločestije od toga? I to je način da začinite dosadni ponedjeljak. Pogotovo dok vaše kolege u susjednoj sobi rade nešto užasno dosadno. Poput printanja.

12. U knjižnici. Sigurno ste bar jednom poželjeli biti seksi knjižničarka. Neka on bude zločesti dečko koji nikad ne vraća knjige na vrijeme. Samo se pobrinite da vas ne vidi prava knjižničarka. Ne želite biti u njezinoj crnoj knjižici. Postoji nešto posebno grozno u toj crnoj knjižici. Ne znamo što je, ali je sigurno grozno.

knjižnica

13. Na brodu. Seksate se na vodi! To je praktički čudo samo po sebi. Uz to, ne morate biti na luksuznoj jahti (iako bi to stvarno bilo super). Samo nemojte biti na brodskim vratima. Navodno na njih stane samo jedna osoba. (Rose...)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj