11 tipičnih stvari kod seksa s novim partnerom

01/02/2017

Ah te čari upoznavanja...

1. Neugodan trenutak u kojemu pokušavate napraviti potez, ali njegova/njezina životna priča jednostavno ne završava. Prijelaz između razgovora o nečemu što vas sad uopće ne zanima i seksa (koji vas jedino zanima), može trajati vječno.

2. Kad se počnete ljubiti, vaš partner navaljuje s jezikom. Polaaako dečko. Hajmo na trenutak prekinuti ovo natjecanje u tome koliko duboko tvoj jezik može doseći.

d

3. Krenuo je prema jugu... i upravo ste zamrzili oralni seks. Stvarno nešto želite reći, ali mi odlučite dati još jednu minutu kako bi pokušao shvatiti da nije ni blizu. Ne, niti tamo...

4. Trenutak kad vas partner grli toliko da jedva dolazite do zraka... ali na sladak način. OK, OK, ipak morate disati.

d

5. On pokušava otvoriti paketić kondoma, a vi samo ležite tamo i pravite se da situacija nije nimalo neugodna.

d

6. Znate kamo ovi dodiri vode, a znate i da još uvijek imate mjesečnicu. Ali opet – kako sad prestati, a da ne bude super neugodno? Uz to, kako mu na seksi način reći da će njegova ruka uskoro naletjeti na tampon?


8. Pokušavate s prljavim razgovorom, ali oprezno jer ne znate što ih pali.

9. Kad je orgazam toliko dobar da se vaše tijelo počinje nekontrolirano tresti. Ne možete se u potpunosti koncentrirati na užitak jer mu istovremeno objašnjavate da je s vama sve OK.

10. Kad se oboje niste seksali neko vrijeme, pa pokušavate izdržati više od 30 sekundi. Ček, kako se ovo uopće radi?

11. Seks je završio, vi se želite maziti, a on spava. Činjenica je, seks umara. S druge strane, on je svoj dio obavio. (Nadamo se)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj