10 znakova da imate odličnu seksualnu kemiju

26/01/2017

Za početak, sve će se činiti jednostavno prirodno.

Važno je znati kako, unatoč svoj važnosti seksualne kemije, ona neće stvoriti ni prekinuti ljubavnu vezu. Zato se nemojte početi znojiti ako mislite da seks u vašoj vezi zahtijeva puno više truda – to je obično jednostavno tako. Ipak, imati jednak libido, iako prava rijetkost, definitivno je šlag na torti.


1. Možete komunicirati verbalno, ali i neverbalno

Osjećate se poput dvije duše u jednom tijelu. Možda znate točno kakav prljavi razgovor voli ili se možete pogledati i bez komunikacije znati točno što jedan od drugoga u tom trenutku želi. Kako god bilo, komunikacija nikad nije bila problem.

2. Imate čvrsto povjerenje jedno u drugo

Dobar seks i povjerenje idu jedno uz drugo poput lonca i poklopca. Postoje oni očiti dijelovi – znate da vaš partner ne boluje od spolno prenosivih bolesti i da koriste zaštitu. S druge strane, postoji i onaj ne toliko očiti dio – onaj u kojemu se s njim/njom osjećate slobodno, samopouzdano i znate da jedno drugome nećete učiniti ništa što će vam na bilo koji način naštetiti.

2

3. Ne bojite se eksperimentirati

Upravo zbog tog povjerenja imate savršenog partnera s kojim možete isprobavati nove stvari. Ne bojite se pokušati jer znate da će vaš partner prestati u sekundi ako odlučite da vam se određena radnja ipak ne sviđa. U svakom slučaju, seks nikada nije dosadan.

4. Oboje ste spremni za seks u sekundi

Ponekad je nevjerojatno koliko jako možete uzbuditi jedno drugo. Surađujete savršeno do te mjere da se baš nikad ne osjećate kao da vam seks nedostaje.

5. Na seks nikada ne gledate kao na obavezu

Nikad se ne osjećate kao da to morate obaviti, ali ni kao da se seksate samo da biste rekli da ste se seksali, pa čak niti onda kad je jedan napaljen pa drugi to radi samo za njega. Seksate se često i uglavnom vam to dolazi potpuno prirodno.

3

6. Nikad ga ne shvaćate previše ozbiljno

Znate se smijati glupim nezgodama poput onih kad netko padne s kreveta i nikad niste bili užasnuti mišlju da ćete dobiti mjesečnicu tijekom seksa ili da će nekome „pobjeći“ nekakav smiješan tjelesni zvuk. Sve je to seks. Čudan je, zabavan je i ponekad jednostavno smiješan.

7. Nikada se ne osjećate sebično

Uvijek se brinete da ste oboje seksualno zadovoljeni i nikad se ne pronalazite u situaciji u kojoj je jedan odavno završio i čeka da drugi bude gotov. Jednostavno se super sinkronizirani i seks je za vas užitak od početka do kraja.

8. Možete razgovarati o tome

Prije, tijekom, nakon. Razgovor o seksu nikad nije bio čudan.

4

9. Oboje se osjećate poželjno

Tijekom seksa, osjećate se seksi. Možda se čini očito, ali stvarno nije čest slučaj. Način na koji vas vaš partner gleda, dira i tjera da se osjećate, igra veliku ulogu u tome kako ćete se osjećati i kako ćete na sve to odgovoriti. To je začarani krug koji ne prestaje sve do orgazma.

10. Svjesni ste toga da ništa od ovoga nije toliko važno

Ne razmišljate previše. Ništa ne shvaćate previše ozbiljno. Ako se sve dobro sklopi, super. Ako ne, i dalje je moguće zabavljati se tijekom seksa. Iskreno, to je jedino važno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj