10 zločestih seksi igrica

22/11/2017

Ako još niste začinile svoj seksualni život, sada je pravo vrijeme!

Izdvojili smo nekoliko seksi nastranih poteze, po uzoru na gospodina Greya i Anastasiju, koji će vašeg muškarca dovesti do ludila! Zaintrigirali smo vas? Čekajte tek da pročitate što smo vam spremili...

1. Zavežite mu oči

Zavežite mu oči kravatom i zatim ga odvedite do mjesta u kući na kojem još niste imali 'akciju'. Činjenica da su svi konci u vašim rukama, s obzirom na to da on ništa ne vidi, kao i da ne zna gdje se točno nalazite, dodatno će zagrijati atmosferu.

2. Igra uloga

Igra uloga s bezobraznim scenarijem gdje mu govorite da je gospodin / profesor / šef bit će vam jako zabavna. U slučaju da zaboravite i oslovite ga pravim imenom, slijedi vam kazna.

3. Ples u krilu

Naredite partneru da mirno sjedi na stolici. Zatim lagano pred njim skinite gaćice i njima mu zavežite ruke iza leđa. Potom mu zaplešite u krilu, zadirkujući ga tako da ga ne dodirujete, a koristite apsolutni seksipil koji posjedujete. Poželjet će pokidati vaše gaćice kako bi vas mogao zgrabiti.

4. Crne čizme

Nosite crne čizme iznad koljena i ništa drugo. Gurnite ga uza zid, nježno mu povucite kosu i šapnite na uho: „Večeras ćeš raditi što ja kažem.“

5. Igra borbe

Bacite se na krevet, ali ga provocirajte tako što ćete skupljati noge i otežavati mu seksualni odnos s vama. Pa dok netko ne pobijedi...

6. Rupica na hlačama

Napravite rupicu među nogama na nekim svojim hlačama. Kada se situacija počne zagrijavati, njegova će ruka prirodno skliznuti dolje i imat će ga što i dočekati.

7. Iznenađenje

Iznenadite ga dok gleda televiziju tako što ćete se baciti pred njega na koljena i oralno ga zadovoljiti bez ijedne riječi.

8. Štipaljke

Koristite štipaljke za bradavice i pustite mašti na volju...

9. Masturbacija

Masturbirajte pred njim dok vam on daje upute...

10. Oralne igre

Naredite mu da ne smije svršiti sve dok mu vi to ne dopustite! Ako bude blizu vrhunca, stanite pa ponovno počnite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj