10 zlatnih pravila za 'hot' dopisivanje

24/11/2017

Bilo da želite eksperimentirati sa seksi porukama ili želite unaprijediti igru, donosimo savjete i trikove koji vam mogu pomoći da to uspješno ostvarite

1. Počnite polako                                                                    

Ovo je idealan način da započnete igru:

  • Ne mogu prestati misliti o tebi.
  • Želim osjetiti tvoje usne na mojima.

2. Zadirkujte ga

Ako želite da se on nečemu raduje unaprijed, potrudite se stvoriti malo misterije. On treba početi koristiti maštu kako bi ispunio sve praznine koje ste vi ostavile.

3. Zapalite ga potpuno

Opišite mu situaciju koju želite realizirati kada se vidite. Recite što sve želite da vam napravi.

4. Stimulirajte njegovo pamćenje

Recite mu koliko vam je bilo lijepo posljednji put. Možda je u pitanju to kako vas je držao za kosu ili način na koji vas je oralno zadovoljio... Započnite rečenicu: "Sjećaš li se kada si..."

5. Ostavite ga malo u neizvjesnosti

Možete napisati: "Što bi napravio kada bih te na vratima dočekala samo u ogrtaču ispod kojeg nemam ništa?"

6. Dajte mu feedback

Sviđa vam se ono što vam partner govori? Recite mu to. On želi znati da sudjelujete u tome i da želite da biti u toj igri. Pozitivna reakcija može ga samo ohrabriti i samim tim pojačati njegove želje.

7. Seksi fotke koje ne otkrivaju puno

Dovoljno je mu date naznaku što se tu nalazi. To uzbuđenje može biti jednako onome kada to vidi uživo u punom sjaju. Nikada ne podcjenjujte sugestivne fotke koje vrijede više nego tisuću riječi. Fotka donjeg rublja koje planirati obući samo za njega ili vas umotanih u ručnik sasvim je dovoljna.

8. Ne šaljite fotke koje uključuju vaše lice

Zapamtite, možete slati seksi fotografije koje ne uključuju bilo kakvu identifikaciju da ste to vi. Koliko god vam se sada činilo da te slike nitko nikada neće vidjeti, osigurajte se na vrijeme.

9. Nemojte slati tu vrstu poruka prerano

Ako ste tek upoznale nekoga, ne želite prerano početi s tim jer će se u vašem odnosu sve svesti samo na seks. Zato usporite kada je riječ o novoj vezi. Možete flertovati i tako začiniti odnos, ali ne pretjerujte.

10. Pripazite na situaciju u kojoj se on nalazi

Ako znate da je na poslovnom sastanku ili na obiteljskom ručku, ipak se malo strpite dok to ne završi. Mogle biste ga dovesti u neugodnu situaciju. Nitko ne želi da, na primjer, njegova mama vidi vašu seksi fotku ili pročita poruku, zar ne?

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj