10 stvari koje on misli o vagini

23/12/2015

Dečkima je susret s vaginom nešto najljepše o čemu sanjaju.

Zamišljaju je po nekoliko puta svakoga dana i žele znati kakav je osjećaj zbližiti se s najatraktivnijim dijelom tijela.

1.) Kako izgleda njezina vagina? A njena?
Tako je mnogo vagina uokolo, a sve su drugačije, kao i cvijeće. Svaki muškarac će ostati bez daha kada razmišlja o ljepšem spolu. Ne mora svaku vidjeti, što je i nemoguće. Zato mu ostaje da zamišlja.

2.) Svaka vagina je misterij za sebe
Vagine su kao puzzle za slaganje. Neke su uže, neke debljih usmina, neke ispupčene ili šire. Svaka je zagonetna i zanimljiva na svoj način. Treba samo pronaći pravu točku zadovoljstva.

3.) Ona je najbolja stvar ikad
Imati seks s vaginom je kao... ma, ne može se niti povući paralela. Ništa nije podjednako kao vagina. Vagina. Stoji. Sama. Vagina.

4.) Kakav je osjećaj imati ju?
On naprosto ne može zamisliti kakav je osjećaj kada je vagina dio tvoga tijela.

5.) Da li je ovo što ja radim kul ili je čudno?
Tehnika kojom vas muškarac dovodi do postizanja orgazma može biti neobična, ali istovremeno uspješna. Svakoj vagini odgovara drugačija stimulacija. Muškarac će prepoznati što treba činiti prilikom ugađanja svojoj partnerici.

6.) Kako je to hodati s tamponom u njoj čitav dan?
Njima je nevjerojatan osjećaj uopće zamisliti kako je to kada u sebi imaš tampon čitav dan.

7.) Koji je dogovor klitorisa i vagine?
Muškarci vole svoj „alat“, ali im je zapanjujuće što žene imaju dvije stvari kojom se mogu pohvaliti: klitoris i vaginu. Zato su dvostruke sretnice.

8.) Čudno je biti vlažan nekoliko puta na dan
Muškarci na to gledaju kao na zaista suludu činjenicu. Imati mokre gaćiće? Nekima je to jednako mokrenju. Makar, kada ste žensko onda je u potpunosti normalno.

9.) Zašto ne stavljati više u nju?
Kada bi muškarci mogli postati žene na nekoliko dana, oni bi u nju stavljali mnogo toga. Na pamet bi im pale razne stvarčice kojima bi se zadovoljili.

10.) Vagini treba dati trofej
Stvarno, vagina je čudesna. Je li čudno vagini dati kompliment? Direktno?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj