10 stvari koje bi trebali znati o seksu za jednu noć

21/06/2016

Ponekad ih brzo zaboravljamo, a često ih i požalimo, ali kad je riječ o seksu na jednu noć jedno je sigurno – nikad ne znamo što te kratke, ali slatke noći zapravo donose. Ipak, postoji nekoliko stvari na koje se možete i trebali biste se pripremiti.

1. Događaj će biti emocionalan. Biološki rečeno:

Osjećaji su jednostavno tu. Oni postoje. Uz to, ženski mozak na neobičan način interpretira oksitocin. Drugim riječima, dok se vi pripremate na bezazlen seks na koji ste jednako spremni zaboraviti do zore, oksitocin se umiješa u cijelu priču: „Hmm, jesi sigurna? Jer odjednom se baš osjećam toplo i ugodno i sviđa mi se ovaj frajer... što ako je ovo nešto više od seksa?“, na što ćete vi: „Da, da, možda imaš pravo. Ne škodi saznati zar ne?“ Zvuči poznato? Ako vas išta tješi, ovo je u potpunosti izvan vaše kontrole.


2. Osjećaj je isti poput onog kad sami pojedete cijelo obiteljsko pakiranje Skittlesa:

Osjećate se odlično. U tom trenutku. Hej, upravo ste osjetili dugu, ali ubrzo se počinjete osjećati loše. Znate da ste napravili nešto što niste trebali. Uz to vam je i užasno slabo i boli vas stomak i sjetili ste se da je danas trebao biti prvi dan dijete pa, osim što se tjelesno osjećate loše, uz to ste i razočarani činjenicom što imate i manje samokontrole nego što ste mislili. Slično je i s neobaveznim seksom. On dolazi s mamurlukom baš poput piva i čokolade.


3. Ponašajte se poput prosječnog političara:

Što rade političari onda kad se susretnu s nepoznatim tijelom? Analiziraju ga i preispituju sa sigurne udaljenosti i prema njemu ostaju zatvoreni do najveće moguće mjere. Kondom. Koristite kondom.


4. Ne zanima ga vaše donje rublje:

Niti vaše neobrijane noge. Niti bilo što drugo što duže vrijeme nije vidjelo depilacijsku traku. On je trenutno izvan sebe jer njegov penis može slobodno kročiti među vaše noge, a da prije toga nije morao uložiti nekoliko tjedana (ili mjeseci) truda. Stvari su poprilično jednostavne – osim ako ispod gaćica krijete nešto što nisu ženske genitalije, ništa ga neće izbaciti iz „BRAVO JA“ osjećaja u kojem se trenutno nalazi.


5. Onaj koji pobjegne, neće se vratiti:

Ako je frajer izletio iz stana prije nego ste se uspjeli u potpunosti razbuditi, ne očekujte da će vas nazvati kako biste razgovarali o osjećajima. On je izašao i time olakšao sve odgovore na pitanja ima li tu nešto više ili je ovo zaista bio seks na jednu noć. Je.


6. Nije previše različito od bungee jumpinga:

Samo zato što ste zavezani i stojite na rubu, ne znači da se još uvijek ne možete predomisliti. Isto tako, samo zato što ste ušli u njegov ili vaš stan, ne znači da mu je automatski dopušteno uskočiti u vas. Ako ste izgubili onaj dobar osjećaj ili shvatili da on pod svjetlom ipak ne liči na brata Ryana Reynoldsa, uvijek možete otkazati večer i pokazati mu vrata. Šanse su da se u oba slučaja ionako više nikad nećete vidjeti.


7. Ne očekujte orgazam:

Da, znamo, čemu onda seks? Ali očekivati da ćete doživjeti eksplozivni orgazam s frajerom kojeg ste upoznali prije nekoliko sati jednako je očekivanju da ćete nakon tjedan dana rada u tvrtki biti promaknuti u glavnu direktoricu. Naravno, moglo vam se posrećiti i mogli se u krevetu naći s bogom seksa. Naposljetku, frajeri kojima seks na jednu noć nije nepoznat, znaju biti poprilično iskusni. Ali vodite računa o tome da ćete oboje biti lagano napeti i nećete biti onoliko dobri koliko biste bili inače. Bilo bi pravo čudo da ste potpuno opušteni s frajerom za kojeg još uvijek niste sigurni zove li se Darko ili Marko.


8. Kad je sve gotovo, pretvorite se u biljku:

Nemojte zvati, nemojte pisati poruke, nemojte mijenjati status na Fejsu i nemojte se vraćati po naušnicu koju ste „ups slučajno“ ostavili u njegovom stanu. Čak i ako ga želite vidjeti opet, čekajte da se on javi vama. Ako se javi, super, ali ako se ne javi, bar ćete izbjeći onaj jadan osjećaj odbijenosti kad vaša poruka ostane na Seen.


9. Osjećaji nisu spolno prenosivi:

Samo zato što je sretan jer ste mu omogućili besplatan prolaz za seks, ne znači da mu se sviđate. Da, okrutno je i ironično – baš kao i činjenica da su vam tajice za jogu najudobnije dok na kauču žvačete čips. Nažalost, ne možete pretpostaviti da će svaki frajer shvatiti da ste vi super, slatka i posebna cura. Sve što se promijenilo je to da vas je vidio golu, a ako sve vaše kvalitete nije uvidio prije, činjenica je da vjerojatno ni neće.


10. U redu je uživati:

Seks je super i on ne mora uvijek uključivati osjećaje i vezu. Uživajte u seksi avanturama jer su one zabavne, uzbudljive i, na neki svoj način, predivne. Uživajte u trenutku (i dajte mu do znanja da uživate) i učinite to na najbolji mogući način. Gledajte na ovo kao na sve drugo u životu – ako ste se na to već odlučili, onda to napravite kako treba!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj