10 rečenica koje će izludjeti svakog muškarca

27/11/2017

I napaliti ga u sekundi!

1. Imam iznenađenje za tebe kasnije

Ove riječi u njihovom mozgu pale senzore za uzbuđenje. Odmah počinju razmišljati o svim stvarima kojima biste ih mogle iznenaditi, što započinje predigru satima prije nego što se vidite.

2. Večeras ću se pobrinuti za tebe

Uzimanje i davanje važni su u svakoj vezi, ali ponekad je večer potpunog davanja (koje će se naravno, isplatiti u budućnosti), nevjerojatan način da zagrijete stvari.

3. Danas nevjerojatno mirišeš

Zvuči jednostavno, ali mali znak da ga smatrate privlačnim njemu je sasvim dovoljan da se oraspoloži. Nije bitno o čemu se radi, muškarci smatraju izrazito privlačnim činjenicu da njihove partnerice obraćaju pažnju na specifične detalje na njima.

4. Konobar u kafiću danas je flertao sa mnom

Muškarci se malo uzbude kada čuju da je netko započeo flert s njihovom ženom. Znaju da to ničemu ne vodi, ali jednostavno vole činjenicu da drugi muškarci smatraju njegovu ženu privlačnom. Malo bezopasnog flertanja može unaprijediti vašu vezu zato što podsjeća vašeg partnera da ste i dalje poželjne i da je baš on taj sretnik koji vas ima.

5. Večeras ponesi butelju vina 

Ili mu recite da pokupi večeru iz vašeg omiljenog restorana. Što god da je u pitanju, postoji razlog zašto je hrana toliko isprepletena sa seksom. O vinu da i ne govorimo.

6. Zar ne izgledam sjajno u ovome?

Samopouzdanje je najjači afrodizijak. Nije važno mislite li vi tog trenutka da imate nekoliko kilograma viška ili mrzite neku nesavršenost na sebi, dopustite svom partneru da vidi koliko se dobro osjećate u svojoj koži.

7. Stalno razmišljam o onome kada si...

Podsjećanje partnera na specifičan događaj iz prošlosti stavlja njegovo razmišljanje direktno u stanje misli o budućim događajima. Pričanje o uspomenama može pomoći u tome da bolje definirate stvari koje volite i želite.

8. Trebaš mi

Želim te i potreban si mi primarne su rečenice koje podsjećaju muškarca na životinjsku privlačnost koju dijelite. To je dirty talk bez upotrebe konkretnih dirty riječi, a posebno ima učinka kada mu šapućete na uho dok ste okruženi ljudima.

9. Nedostajao si mi

Kratke fraze koje vas podsjećaju na to koliko ste i dalje zaljubljeni mogu vam pomoći da izrazite svoje osjećaje bez velikih riječi.

10. Hvala ti

Mala zahvalnost – iako je u pitanju glupost – čini puno.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj