10 (opravdanih) razloga zbog kojih svaka žena izgubi želju za seksom

21/12/2017

Vjerojatno ste se nekada pronašle u situaciji da vaš partner kaže ili napravi nešto nepotrebno u krevetu nakon čega nemate volju ni za čime, a posebno ne za seksom. Postoje razni načini da muškarci pokvare čarobni trenutak, a mi vam predstavljamo neke od njih...

1. Kupile ste skupocjeno seksi donje rublje, a on ga u mraku nije ni primijetio.

Svoje novo rublje ostavite za priliku kada će soba biti u polumraku ili dovoljno osvijetljena da primijeti što ste obukle za njega. Na taj ćete način izbjeći razočarenje. A u potpunom mraku možete nositi bilo što.

2. Vaš partner ima jako opuštenog cimera.

Tko se može opustiti kada zna da u susjednoj sobi netko 'sluša' zvukove vaše akcije?!

3. Depilacija ili vegetacija?

Što mislite, kako će izgledati vaša koža nakon nestručne muške depilacije intimnog područja? Grebanje najosjetljivije kože nije ni malo ugodno!

4. Pažnja: Oni dani!

Veliki broj žena smatra da muškarci ne želi seks kada njihove partnerice imaju menstruaciju. Međutim, to nije pravilo. Ali ipak je poželjno partneru na neki način skrenuti pažnju.

5. Očekivanje da mu vi stavite kondom.

Ako ne želite, nemojte! Jednostavno mu to recite.

6. Grubo dodirivanje prstima.

O tome se jednostavno ne šuti.

7. Njegova želja da progutaš spermu.

Bez uvrede muškarcima, ali na ženi je da izabere.

8. Ne želi koristiti kondom.

Vrlo jednostavno – NE!

9. Jutro nakon.

Veliki broj žena ne želi prespavati kod partnera jer se boje kako će izgledati ujutro kada se probude, pogotovo ako su zaboravile (za svaki slučaj) ponijeti preparate za svakodnevno uljepšavanje.

10. Krivljenje vas za izostanak orgazma

Muškarci teško priznaju svoje greške u krevetu i to ženama često veoma smeta. Orgazam može izostati iz više razloga, ali međusobno okrivljivanje mu svakako neće doprinijeti. Za potpuno uživanje morate se oboje potruditi, bez optuživanja i ponosa.

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj