10 najčešćih mitova o curama koje više vole cure

04/02/2017

Ako nikad niste bili u seksi cura-na-curi situaciji, vjerojatno imate nekoliko pitanja o tome što se točno događa iza zatvorenih vrata...

1. „Nije moguće.“

Je. Stvarno je. „Ali, što one točno rade?“, pitate se. Iako shvaćamo da neki ne mogu zamisliti kako je seks moguć bez penisa, ovakva nas pitanja često tjeraju da se zapitamo kako izgleda vaš seksualan život ako vam na pamet ne padaju prsti, jezici ili seksi igračke. Osim što seks itekako postoji, nerijetko je i bolji – nedostatak jednog (penisa) i višak drugog (para grudi) potiče na manje predvidljiv i kreativniji seks, ali kako god bilo, ako s nekim imate jaku kemiju, pronaći ćete i način kako iz toga izvući najbolje.

2. „Jedna od njih mora biti 'muško'“.

Da pojasnimo – lezbijka: žena koju seksualno privlače druge žene. Da, neke od njih znaju imati nešto čvršću ruku kao i pojačani interes za sportskom opremom, ali to ih automatski ne čini muškarcima. Iako neke žene žele izgledati poput muškaraca (tako se oblače i šišaju), nisu sve lezbijke takve niti sve lezbijke ne privlače takvi tipovi žena.

3. „Lezbijke = lizanje.“

Vjerovali ili ne, homoseksualni seks varira baš poput heteroseksualnog. Neke žene ne vole oralno zadovoljavati svoje muškarce – druge to obožavaju. Isto tako, neke žene ne vole cunnilingus, pa se radije okreću „ručnom radu“.


4. „Lezbijke se rijetko seksaju.“

Da, to se događa. Naime, istraživanja jesu pokazala kako se lezbijski parovi u seks upuštaju znatno manje od svih ostalih parova, ali to ne znači da je to slučaj sa svima. Vjerovali ili ne, postoji niz heteroseksualnih parova koji se uopće ne seksaju iz mnogih razloga. No, postoji i opravdani razlog zašto je s lezbijkama situacija drukčija. Muški i ženski libido gotovo je nemoguće uspoređivati. Kako god bilo, samo zato što ste se odučili upustiti u vezu s drugom ženom, ne znači da se zauvijek možete pozdraviti sa seksom. To u potpunosti ovisi o vama samima.


5. „Škare.“

Ne, to nije ultimativna lezbijska poza kojoj se okreću sve lezbijke. Baš naprotiv, ovu pozu prakticira jako mali broj žena i to zato što je jednako neudobna kao što i izgleda.


6. „Sigurno koriste gumeni penis.“

Možda, ali ne nužno. Lezbijke koje su se pomirile sa svojom orijentacijom rano i nisu spavale s muškarcem zapravo odbijaju u spavaću sobu pustiti ikakav oblik penisa – bio on pravi ili ne. Hetero i homoseksualni parovi ovdje su u istoj situaciji budući da mnogi heteroseksualni parovi u krevet rado uvode svog „malog“ gumenog prijatelja.

7. „Lezbijke odabiru druge žene zato što ne mogu imati nijednog muškarca.“

Poznate lezbijke: Ellen Page, Lindsay Lohan, Ruby Rose, Jodie Foster... ozbiljno, ne laskajte si.

j

8. „Sve lezbijke slušaju K.D. Lang kako bi se dovele u ono raspoloženje.“

... Koga?

9. „Sve lezbijke obožavaju BDSM.“

Čitajući ovaj mit, teško je zadržati ozbiljno lice. Kako ovo ide u par s brojem 4? S jedne strane žive u aseksualnoj vezi polirajući kopačke, a s druge su u PVC-u i lancima, zavezane za krevet. Da, neke lezbijke vole BDSM. Baš poput nekih heteroseksualnih žena. Jeste li počeli shvaćati kako ovo funkcionira?

10. „Lezbijke ne vole seksi donje rublje.“

Već smo ustanovili da postoje iznimno ženstvene lezbijke zar ne? Pa, seksi donje rublje jednostavno je ženska stvar – bez obzira na to oblačimo li se za sebe, njega ili nju. Ozbiljno, tko ne voli push-up grudnjak s čipkastim gaćicama u kompletu?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj