Ženski moza(i)k: REVOLUCIONARNO! Smršavite 10 kilograma u 7 dana

14/08/2015

Dijeta nije komplicirana, a za razliku od ostalih, nudi vrlo ukusne namirnice koje će vam pomoći da dođete do cilja.

Sredina je ljeta, a vi još niste uspjeli smršavjeti? Nije kasno da već za tjedan dana zablistate na plaži zategnuti i puni energije. Tajna se krije u ovom revolucionarnom planu prehrane nakon kojeg ćete težiti i do deset kilograma manje!

Dijeta nije komplicirana, a za razliku od ostalih, nudi vrlo ukusne namirnice koje će vam pomoći da dođete do cilja.

Najvažnije je da se točno pridržavate plana! Ako želite izgubiti više od deset kilograma, dijetu možete produžiti još tjedan dana.

Ponedjeljak

Doručak: Veliki sendvič s mortadelom i majonezom
Ručak: Grah sa suhim svinjskim rebrima, čokoladna torta
Večera: Parmezan u maslinovom ulju, pršut, bijeli kruh

Prvi je dan dijete. Neće biti lako jer tijelo treba priviknuti na novi način prehrane. Odmah ujutro razmišljate o velikom sendviču s mortadelom i majonezom i pravite planove za ručak. U mislima vam se redaju slike fine kalorične hrane. Izdržite do navečer, a zatim si dozvolite kušati domaće maslinovo ulje u koje ste umočili čačkalicu i liznuli je. Napravite pedeset sklekova pa možete otići zadovoljni na spavanje.

Utorak:

Doručak: Palačinke s Nutellom, čokoladno mlijeko
Ručak: Lazanje, međimurska gibanica
Večera: Kobasice u luku i pivu s palentom

Probudili ste se s osjećajem praznine, a trbuh je ravniji. Pogledajte reklamu za Nutellu na kojoj su svi sretni i mršavi. Krenite s trbušnjacima i napravite ih barem dvjesto. U tijeku dana prolistajte recepte za lazanje i međimursku gibanicu. Pogledajte na kabelskoj televiziji kako Nijemci pripremaju kobasice.

Srijeda:

Doručak: Sendvič s kulenom i pancetom, milkshake
Ručak: Pečena svinjska koljenica s kiselim kupusom i krumpirom, baklava
Večera: Ćevapčići u lepinji s kajmakom

Treći dan je krizni, zato budite posebno oprezni. Nikako ne smijete popustiti iskušenju da bilo što pojedete, posebno gore navedeno. Najbolje je da cijeli dan trčite. Navečer prošetajte do pečenjare i pet minuta udišite mirise.

Četvrtak:

Doručak: Pizzete po želji
Ručak: Slavonska jumbo pizza, krafne
Večera: Pizza calzone s čajnom kobasicom i gouda sirom

Zaposlite se u obližnjoj pizzeriji i dostavite navedene pizze, ali pješice. Zatražite da vam daju najudaljenije adrese kako biste morali trčati da se pizza ne ohladi.

Petak:

Doručak: Namaz od bakalara na prepečenom bijelom kruhu
Ručak: Pohane lignje s prženim krumpirićima, šampita s čokoladom
Večera; Fileti haringe u ulju, krumpir salata

Petak je dan za ribu! Ribe su puno ljepše žive nego mrtve pa napravite izlet do akvarija u zoološkom vrtu i gledajte ih kako plivaju. Vratite se kući trčeći za tramvajem ili autobusom.

Subota:

Doručak: Hot dog s majonezom i kečapom,
Ručak: Sarma s pire krumpirom, mađarica
Večera: Pečeni marinirani odojak, francuska salata

Vikend je tu! Probudili ste se lagani i poletni. Prošetajte do parka pored štanda s hot dogom. Za ručak skuhajte sarmu i odnesite je susjedi Mađarici koja ima četvero djece da ne mora kuhati. Za večeru maštajte o Božiću uz čašu vode.

Nedjelja:

Doručak: Pečena jaja sa slaninom, bagel pecivo s cream cheeseom, pancakes s javorovim sirupom, kava
Ručak: Cheeseburger, Chicken McNuggetsi, velika Cezar salata s preljevom, sladoled
Večera: Pohana piletina u slatko kiselom umaku, svinjetina s kikirikijem, proljetne rolice, pohane banane

Zadnji je dan dijete! Počastite se internacionalnom kuhinjom! Svratite do McDonaldsa i gledajte ljude kako jedu i kako će biti debeli. Popijte pola šalice crne kave. Večer je rezervirana za kineski restoran. Uđite i pitajte kako se jela iz jelovnika pišu na kineskom. Na putu kući kupite štapove za nordijsko hodanje i savladajte taj sport do jutra. Kraj dijete proslavite jabukom.


U dane kao što su ponedjeljak kad je večera nešto slabija ili četvrtak kad je riblji dan, dozvolite si burek kao međuobrok. Burek vam može pasti na pamet nekoliko puta dnevno. Isto tako, kao međuobrok dozvoljen je čips. Napišite popis od najmanje deset stvari koje možete učiniti s čipsom a da ga ne pojedete. Malo ćemo vam pomoći: 1. Sagraditi kulu od čipsa 2. Obrijati noge čipsom 3. Plašiti ukućane noću drobeći čips 4. Prelaziti preko čipsa bosim nogama…

Tijekom ove dijete dozvoljeni su gazirani sokovi, žestoka pića, vino i pivo. Kad osjetite potrebu, otiđite do najudaljenijeg kafića kad je pun ljudi i viknite: “Piće za sve!”, pa pobjegnite i trčite do kuće.

U radnom odnosu ste i zatrpani ste poslom? Recite šefu da nemate što raditi. Stres je dobar za skidanje kilograma.

Sretno!

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj