Ženski moza(i)k: Misionari u penziji

09/03/2017

Jedna o seks pozama... i harmonikama.

Seks je mnogima tabu tema. Frajeru iz Vijetnama koji je stavio plastičnu vrećicu na penis, definitivno je. Bilo ga je sram kupiti kondome u dućanu, pa je mislio da će plastična vrećica jednako dobro poslužiti. On i cura su završili u bolnici zbog krvarenja izazvanog trenjem.

Jedan drugi inovator mislio je da je seksualno osviješten pa je za bolji osjećaj na svog pimpeka nataknuo vjenčani prsten (veličina nije bitna??), a na kraju ga je jedva spasio tim liječnika i vatrogasaca.

Mislim, lijepo je ponekad začiniti svoj ljubavni život, ali bi bilo dobro kad to ne bi uključivalo lomove kostiju i zastoj cirkulacije.

Tako, na primjer, postoje seks poze koje nemaju nikakvog smisla i zahtijevaju olimpijske pripreme. Evo nekih!

Obrnuta kaubojka

obrnuta kaubojka

On leži na leđima oslonjen na laktove, s nogama savijenim u koljenima, a ona mu udobno sjedi u krilu okrenuta leđima. On ima savršen pogled na njenu stražnjicu.

Ovdje je toliko toga što nema smisla da ne znam gdje bih počela. Prije svega, ovo shvaćam kao seks za posvađane. Onda kad ste toliko ljuti jedno na drugo da se ne možete ni pogledati, a morate se seksati zato što je srijeda, a vi ste se dogovorili da ćete se seksati ponedjeljkom, srijedom i petkom. On ima savršen pogled na vašu stražnjicu?? Zašto bi on gledao i vidio više nego što JA mogu vidjeti ikad? Što ako imam neki prišt iza? Ako se nisam dobro izdepilirala? O celulitu da ne govorim. Ne sjedim nimalo udobno, ne osjećam se seksi. Osim toga, kako se koncentrirati? Oh, je li to pauk na zidu? Mrzim kad navuče zavjese ovako da nije jednak razmak među kolutovima. Ajme, srednji prst na stopalu mu je veći od palca! Što još? On ne može koristiti ruke, a ja se moram oslanjati na njegova rebra, što će ga boljeti, a on će se praviti da je sve OK da ne ispadne šonjo. Ne vidim smisao! Osim da postavimo televizor na zid s paukom.... da, to možda ne bi bilo loše. On može gledati moju pozadinu, a ja Twin Peaks.

Erotska harmonika

erotska harmonika

On leži na leđima, ona sjedi na njemu u čučnju, a njegove su noge ispod njenih pazuha.

WTF? Pa nisam na poligonu za ninja ratnicu! Tko ne bi umro od smijeha samo dok bi se namještao za ovu pozu? Trebala bih imati listove nogu dugačke barem metar. Teško mogu zamisliti seksi večer na ovaj način. Želim se opustiti nakon napornog dana, a ne kopati kanale. Bole me noge, bole me leđa, grebu me njegove dlake na nogama ispod pazuha, bole me trbušni mišići, grebu me njegove pete na leđima, zašto on ništa ne radi?... ajme onaj pauk je još tu?!

Stojećki

stojećki

On i ona okrenuti su jedno prema drugome, zagrljeni su, on podiže njezine noge i obavija ih oko svog tijela.

Ah, kako romantično. Ali samo u filmovima. Jer oni tamo mogu viknuti „cut!“ i snimati u dijelovima. Ovo je izvedivo samo ako je on Wladimir Klitschko, a ona Hayden Panettiere, pa je između njih pola metra razlike u visini. Za ovu pozu on mora biti jak i znati što radi, a ne da mu ona visi napola i hvata se za njegov vrat kao utopljenica. Ja se ne bih u ovakvim situacijama željela brinuti zbog par kila viška, niti riskirati da me on u jednom trenutku prilijepi za zid jer me ne može više nositi, i odere mi leđa na bavilitu. A on bi sutradan trebao biti sposoban ići na posao, a ne ležati s ukliještenim živcem i nabijati mi osjećaj krivnje.

Fandango

fandango

Ona je na leđima s nogama savijenim pod stražnjicu, on je gore.

Zovite me konzervativnom, ali šta je ovo? Teško da bih uspjela ovo izvesti i bez da on leži na meni. Za ovako nešto trebaš trenirati triatlon za snagu i izdržljivost i onda još imati iskustva u yogi par godina za maksimalnu fleksibilnost. Mislim, slomljeni gležanj i napuknuće trtičnih kralježaka samo da bi njemu bilo lijepo? Hvala, ali ne hvala.

Piramida

piramida

Ona ravnomjerno raspoređuje težinu tijela na ruke i noge, tako da tijelo čini oblik slova V ili piramide, dok on vrši penetraciju odostraga.

Ovdje ni na slici ne izgleda onako kao u opisu, a trebalo bi to izvesti uživo? Čak je i ona na slici savila koljena! Daleko je to od piramide, a bome i od slova V. Možeš li se ikako dostojanstveno osjećati u ovom položaju? Naravno da ne. On opet ima uvid u cijelu raskoš, a ona pokušava zadržati dlanove koji joj klize na laminatu i moli se da bude gotovo što prije. Što se mene tiče, ne dolazi u obzir! Ne želim da mi sva krv ode u glavu i da ličim na Trumpa kad je ljut na novinare. I nemam što vidjeti dolje na podu, bilo bi mi dosadno. Ajme, je li to onaj pauk sa zida?!

Gdje je nestao dobri stari misionarski položaj? Ne smiješ ga više ni spomenuti zato što te odmah nazovu penzionerom. To je to tako „dosadno i obično“! Možda je. Ali samo onima koji se seksaju zbog seksa. Oni koji to rade iz ljubavi sigurno nije dosadno. A pretpostavljam da će ti isti iz ljubavi izabrati poze koje ne uključuju frakture. Sretan vam izbor!

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj