Promo

Tko je sretna dobitnica Philips Lumea nagradnog natječaja „Osjeti slobodu uz Philips Lumeu“?

10/01/2017

“And the winner is…”

Nagradni natječaj „Osjeti slobodu uz Philips Lumeu“, koji je trajao u periodu od 21.04.2017.godine, od 14:00h do 05.05.2017. do 23:59h je napokon završen! Na natječaj je bilo moguće prijaviti na način da kandidati na portalu cosmopolitan.hr pronađu članak u kojem se nalazi nagradni kviz u kojem je potrebno popuniti svoje podatke i dostaviti kreativni odgovor na pitanje: „Što za tebe znači biti slobodna?“

f

Autorica najkreativnijeg odgovora osvojila je Philips Lumea Prestige uređaj i mogućnost pisanja recenzije uređaja za portal cosmopolitan.hr te print izdanje magazina Cosmopolitan. Još 10 sudionika koji su bili najkreativniji bit će pozvani na event na kojem će također imati priliku osvojiti Philips Lumea Prestige uređaj i utješne nagrade - 9 x Philips HP6393, trimer za dotjerivanje.

PHILIPS Lumea IPL 2

A pobjednica je… Petra Knežević iz Osijeka,
za svoju recenziju koja nas je inspirirala:

“Za mene sloboda znači sreća, biti slobodan znači osjećati i biti ono što zaista želiš, bez ograničavanja društva, okoline, biti oslobođen predrasuda. Rijetko tko se može pohvaliti time, prva sam, moram priznati, takva i ja. Koliko god sam slobodna umom, toliko sam ograničena svojim izgledom. Još dok sam bila mala curica, doktori su mi "dijagnosticirali" prekomjernu dlakavost. Cijelo tijelo prekriveno je tamnim, gustim dlakama. Sve, sve. Ruke, trbuh, leđa, noge, stražnjica, lice, prsa... A prilično sam svijetle puti. Ljeti jedva malo pocrnim, ali dlake ne posvijetle nikada. Doktori su rekli da je to genetski, nije hormonalne prirode. Naravno da je to bio dovoljan razlog da me se ismijava odmalena. Oduvijek izbjegavam plaže i bazene, skrivam se od dečka u mraku. Mislim da je ipak uspio shvatiti sve i da je svjestan koliki mi to problem predstavlja pa me više niti ne pokusava nagovarati na more. Otkad sam čula za lasersko uklanjanje dlaka, a pogotovo otkad sam shvatila da pomoću Philips uređaja mogu to i sama raditi, sanjam o tome. Budući da trenutno studiram i ne mogu si priuštiti ništa osim traka za depilaciju i britvica, od kojih mi se dlačice redovito upaljuju, ovakve nagradne igre su mi jedina nada. Nadam se da ću jednog dana s veseljem dočekati ljeto i obući majicu na bretele i slobodno uživati u društvu bez razmišljanja o tome izviruju li mi negdje dlake, jesam li sve počupala i primijete li mi se jako upaljene dlačice.”

Cosmopolitan.hr

Novo