TIM DENT – Miličić - stomatološka ordinacija novog doba

06/10/2017

Iistraživanje je pokazalo kako 75% ljudi osjeća nelagodu i strah prilikom odlaska stomatologu, što ga ubraja među najstresnija iskustva modernog čovjeka. No, da odlazak stomatologu može biti veoma ugodno, pa čak i opuštajuće iskustvo, dokaz je stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić, koja svojim pacijentima osigurava visoko profesionalnu uslugu koristeći najmodernije tehnologije te najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike. Martina Štritof zaslužna za novi, profinjen izgled te stomatološke ordinacije.

U vrlo kratkom vremenskom roku, stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić profilirala se u respektabilnu instituciju koja broji više od 10 000 pacijenata godišnje. Prvo što svaki posjetitelj primjeti pri ulasku u ordinaciju lijep je i elegantan interijer, koji potpisuje Martina Štritof i njezin MS Studio + Bottega. Nekad popularna pjevačica, danas je vlasnica sjajnog design store-a u centru Zagreba, koji na jednom mjestu okuplja vodeće svjetske brendove za uređenje interijera. Upravo njoj vlasnici stomatološke poliklinike TIM DENT – Miličić odlučili su dati povjerenje i slobodne ruke pri redizajniranju cjelokupnog prostora, što se pokazalo kao pun pogodak. Martina je svojim prepoznatljivim dizajnerskim rukopisom stvorila ugodan, smirujuć i topao, a istovremeno iznimno moderan prostor, koji odiše nekim suptilnim, minimalističkim luksuzom. Čekaonica ordinacije više se doima poput lijepo uređenog dnevnog boravka, s opuštajućom glazbom i mirisnim svijećama. Pri uređenju interijera najveći naglasak stavljen je na zidove, koji su obojeni u duboku, ponoćno plavu boju. Kraljevska nijansa plave ostavlja dojam profinjenosti i elegancije, a zajedno s pročišćenim, profinjenim mramornim detaljima i glamuroznim sivim tekstilom spojena je u prozračan,  smiren i osvježavajuć interijer. Vrhunski dizajnerski namještaj i raskošni, pomno odabrani detalji upotpunjuju ovu stomatološku ordinaciju novog doba. Ordinaciju u koju bi svatko poželio doći, ordinaciju u kojoj će se osjećati opušteno, smireno i zadovoljno, znajući da je u rukama vrhunskih stručnjaka i eksperata u svom poslu.

dss 5

dss 2

dss 1

dss 3
Kaže se kako osmijeh otvara sva vrata, a zdravi, lijepi i njegovani zubi njegov su apsolutni imperativ. Zahvaljujući napretku tehnologije u stomatologiji danas svi mogu imati savršen osmijeh, bez obzira na početnu situaciju, stoga si priuštite filmski osmijeh i posjetite stomatološku polikliniku TIM DENT – Miličić, čiji če vam tim doktora, asistenata i ostalih djelatnika svojom stručnošću, iskustvom i pristupom osigurati zdrav i prekrasan osmijeh. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija možete doznati na službenoj stranici www.timdent.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj