Summer Cool stanje uma

28/06/2019

HELL je za samo za tebe i ovo ljeto ponovno pripremio posebnu poslasticu! Nećeš joj moći odoljeti...

Ljeto je nastupilo u svom punom sjaju i punim plućima uživamo u svim njegovim blagodatima, a mnogima od nas upravo je ovo jedno od najdražih godišnjih doba. Vrijeme je to kad u potpunosti živnemo, ubacimo u petu brzinu i uživamo u društvu nama dragih ljudi ispijajući osvježavajuća pića uz ugodne razgovore i osmjehe na licima. 

Ipak, ma koliko ga god voljeli, ljetne vrućine nisu jedna od dražih nam osobina najtoplijeg godišnjeg doba. Kako bi nam olakšao ove duge ljetne dane i unio u njih dodatnu dozu energije, HELL je za sve nas pripremio limitirano izdanje svojih ljetnih pića. Posebna poslastica za sve ljubitelje energetskih pića koji uvijek teže jedinstvenim okusima i osvježenjima dolazi u obliku limitiranog izdanja Summer Cool pića koje donosi kombinaciju jedinstvenih voćnih okusa.  

Ukusna energetska pića HELL Summer Cool razbudit će sva tvoja osjetila. Okusi ananasa i limete, osim što osvježavaju, ova ljetna pića poznatog brenda unijet će energiju u vaš svakodnevni rad i učniti vas produktivnijima. Uz Summer Cool pobijedite umor, vratite svom tijelu energiju i probudite svoj duh!

2

Neka ovo ljeto bude obilježeno posebnim, Summer Cool stanjem uma!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj