Stiglo je proljeć… ovaj, novi Men’s Health!

15/03/2017

U novom broju Men's Healtha pročitajte koji su temelji cjeloživotne dobre forme - naučite ih i svakodnevno ih se držite!

Na proljeće ćemo morati još malo pričekati, ali na najbolje nove treninge nećemo: u novom broju Men’s Healtha pročitajte koji su temelji cjeloživotne dobre forme – naučite ih i svakodnevno ih se držite. Popularni BJ Gaddour pripremio je za vas nove varijacije vježbi za snažne bicepse, a Ben Bruno je složio dva efikasna 45-minutna treninga koja grade mišiće i tope salo.

Za sve one koji imaju problema s bolovima u leđima tu su savjeti (i vježbe) stručnjaka svjetskog glasa Stuarta McGilla, a Bobby Maximus (vlasnik poznatog Gym Jonesa) “ubija” vaše trbušnjake u samo 10 minuta.

Dobra vijest za ljubitelje mesa: crveno vas meso neće ubiti – upravo suprotno; pročitajte naš vodič kroz neprerađeno crveno meso i upoznajte se s dobrim stranama konzumacije mesa. U ovom smo broju razbili i neke mitove o supernamirnicama, ali i otkrili nove spoznaje o dijabetesu.

Na naslovnici novog broja Men’s Healtha je američki model, glumac, pisac i producent Clint Mauro; bivšeg perspektivnog košarkaša uhvatili smo u Milanu, gdje nam je otvoreno pričao o treningu, razlikama između modne i filmske industrije i karijeri modela.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj