Promo

Sanytol – majstor u dezinfekciji koji pruža i 99,9% zaštitu u kućanstvu

23/03/2021

Sanytol jamči kompletnu higijenu doma, stručnjak je za čišćenje i dezinfekciju bez izbjeljivača. Uz to, Sanytol je brend za čišćenje u kućanstvu koji se brine i o zdravlju potrošača. Sanytol proizvodi za održavanje kućanstva pružaju 99,9% zaštitu jer samo čišćenje ne dezinficira.

Osim što dezinficiraju, sredstva za čišćenje SANYTOL uklanjaju kućnu nečistoću i dezinficiraju površine jednim potezom, ostavljajući ugodan  miris. 

SANYTOL, stručnjak za dezinfekciju, nudi inovativnu paletu proizvoda za postizanje potpune higijene kuće, rublja i  ruku.

Održavajte svoj dom urednim uz Sanytol višenamjensko sredstvo za dezinfekciju i čišćenje s mirisom eukaliptusa, bez izbjeljivača. Praktičan je, čisti sve površine kuće te je idealan za uklanjanje svakodnevne nečistoće i dezinfekciju u jednom potezu. Ovo sredstvo ima dvostruku ulogu jer čisti i dezinficira istovremeno. Idealno za sve radne površine, kante za smeće, hladnjake, dječje hranilice, plastične igračke, kvake, wc...

2

Sanytol sredstvo za dezinfekciju i čišćenje podova te ostalih površina bez napora uklanja prljavštinu i osigurava savršenu dezinfekciju uz uništavanje 99,9% bakterija, gljivica i virusa. Sanytol je dermatološki testiran, ne oštećuje materijale i ne ostavlja mrlje, ali ostavlja čistu i sjajnu površinu s mirisom eukaliptusa. 

Idealan je za čišćenje  svih vrsta podova i  velikih površina, poput vrata ili pločica. 

3

SANYTOL proizvodi uništavaju 99,9% bakterija, virusa, gljivica i pomažu u održavanju zdravog okoliša za ljude i kućne ljubimce. Učinkovito protiv virusa SARS-COV 2, testirano.  

Prednosti proizvoda Sanytol:

  • uništavaju 99,9% bakterija, gljivica i virusa
  • čiste i dezinficiraju
  • bez izbjeljivača
  • ne oštećuju površine i tkanine
  • učinkovito protiv virusa SARS-COV 2
  • dermatološki testirano

Više informacija doznajte ovdje

Cosmopolitan.hr

Novo