Sajam vjenčanja Osijek proslavio 10. godišnjicu! Pogledajte kako nam je bilo

24/01/2019

Sajam vjenčanja Osijek održan proteklog vikenda u najvećem trgovačkom centru
Portanova proslavio je okruglu 10. godišnjicu postojanja na veličanstven način!

Više tisuća posjetitelja uživalo je u bogatoj ponudi salona vjenčane mode i dizajnerskih kuća, cvjećara i slastičara, fotografa, organizatora vjenčanja te ostalih sudionika iz vjenčane industrije. Središnji dio događanja bila je donatorska gala modna revija na kojoj u ulozi modela nastupili poznati Slavonci i Slavonke - glazbenica Mia Dimšić, operna solistica
osječkog HNK-a Ivana Medić, glumci osječkog HNK-a Ivana Soldo Čabraja i Miroslav Čabraja te Domagoj Mrkonjić, pjevači Bruna Oberan, Sanja Azenić i Igor Delač, pjevačica rock grupe Teška industrija Matea Matković – i tako podržali dobrotvornu akciju Sajma za Udrugu obitelji djece s autizmom DAR iz Osijeka.

Udruga Dar iz Osijeka Ana Lončarić Emilija Prgomet i Zrinka Marić
Mlada pjevačica Mia Dimšić, otvorila je reviju pjesmom, a odlično se snašla i u ulozi modela. "Ovo mi je drugi put u vjenčanici jer sam bila i na sajmu prije dvije godine. Neobično mi je, ali jako lijepo. Da se sad udajem, uzela bih raskošnu haljinu jer nemam često prilike nositi nešto takvo. Kao djevojčica sam maštala o bajkovitom vjenčanju i pritom mi je vjenčanica naravno bila najvažniji dio vjenčanja. Jako mi je drago što sam ovdje jer sam u zadnje vrijeme češće u Zagrebu", poručila je Mia dodavši kako joj je jako drago da je mogla dati svoj doprinos.

“Navikao sam na javne nastupe pa nemam tremu uoči revije, a i prije nekoliko godina prvi
sam put prošetao pistom na Sajmu vjenčanja pa imam iskustva. Uvijek mi je drago odazvati se na događanja koja imaju humanitarnu notu. Kada se takve stvari rade od srca, ljudi to osjete i prihvate. Dokaz je i ovaj Sajam vjenčanja i ovako sjajan odaziv. Treba ljudima skrenuti pozornost na važnost nematerijalnih stvari jer na kraju života nećete se sjećati onoga što ste kupili nego onoga što ste učinili za sebe i za druge”, istaknuo je pjevač Igor Delač.
Sajam vjenčanja Osijek powered by Portanova tradicionalno podupire razvoj domaćeg
obrtništva iz svijeta vjenčanja, o čemu svjedoči i nastup preko 60 izlagača iz Slavonije i drugih dijelova Hrvatske.

Mozaik cvjetni dizajn

Izložbeni prostor cvjećarnice Palma

Modne revije, koje potpisuju saloni Atelier Stefanie, Isabelle, Vjenčanice Nikolina, La Mirada te domaći dizajneri La Sposa by Mirna Gvajdek Matan i Gray by Ivana Čizmadija, oduševile su buduće mladenke. Osobito su zanimljive bile radionice o trendovima u vjenčanoj modi – make upu, stiliziranju kose, ali i slasticama na kojima su mladenci otkrili detalje za nezaboravno vjenčanje. Stručne savjete dobili su i od osoblja poznatog osječkog frizerskog salona Mirror i make up studija Beauty Bar i MG Beauty Studio, koji su se pobrinuli i za frizuru i šminku VIP osoba te modela na četiri revije.

La Sposa by Mirna Gvajdek Matan1 Atellier Stefanie1 
Nakon osječkog, Sajam vjenčanja dolazi u Zagreb u velebnu Arenu Zagreb gdje će još jednom opravdati status regionalno najveće, naraskošnije i najoriginalnije manifestacije vjenčane tematike. Budući mladenci, ali i zaljubljenici u svijet vjenčanja, vidimo se od 1. do 3. veljače u Areni Zagreb!

Vjenčanice Nikolina1

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj