Prvi svjetski festival za blogerice u Hrvatskoj

15/03/2019

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na MissAdventure festivalu na vrijeme (broj mjesta je ograničen) te započnite svoju vlastitu, inspirativnu životnu avanturu!

Miss Adventure festival prvi je internacionalni festival koji dolazi u Hrvatsku, okuplja i povezuje ženske digitalne nomade – blogerice, influencerice, poduzetnice i one koje žele naučiti kako to postati. Ovaj jedinstveni festival održava se od 17. do 19. svibnja 2019. godine u predivnom ambijentu dvorca Belaj u Istri, a pružit će uvid u znanje i trikove koji su potrebni pri samostalnom početku.

Sudionice će na festivalu imati prilike proći kroz korisne radionice i dijeliti iskustva o vlastitom putu i poslovanju, međusobno se inspirirajući.

„Smatram kako ovaj festival omogućava učenje iz prve ruke, na iskustvu djevojaka i žena koje su prošle cijeli taj digitalni put,  a mislim da nema boljeg načina učenja od iskustvenog. Ponosna sam što će se ovaj festival odvijati upravo u mojoj Hrvatskoj.“ – izjavila je osnivačica The MissAdventure platforme https://themissadventure.com/ i MissAdventure festivala, Paola Crevatini Rebsamen

Osim s Paolom, na festivalu će sudionice imati prilike povezati se i slušati inspirativne priče travel influencerice Marine Comes, motivacijske govornice koja je preveslala Pacifik Natalie Cohen, osnivačice 'Women in Travel' Alessandre Alonso, content creatorice i blogerice Maše Butare, travel influencerice Nathalie Roch i mnogih drugih poduzetnica iz Hrvatske i svijeta. Ovo je jedinstvena prilika za edukaciju i odgovore na sva pitanja vezana uz pokretanje vlastitog posla. Financiranje, brendiranje, marketing, komunikacija i izgradnja brenda samo su neke od tema o kojima će se razgovarati.

2

The MissAdventure zajednica potiče i pomaže ženama da postanu poduzetnice (s fokusom na digitalni biznis), povezuje žene putnice, kreatorice sadržaja i poduzetnice jačajući žensku solidarnost diljem svijeta. Omogućava im vrijedna partnerstva i povezivanje s brendovima, uslugama i turističkim zajednicama, pronalazeći alate koji će im pomoći u globalnim avanturama.

Ovaj festival savršena je prilika za razmjenu iskustva, širenja vidika, stvaranje novih poslovnih veza, kreiranje mogućnosti i prilika.

Više informacija o programu festivala možete pronaći ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj