Proslavite 15. rođendan Men's Healtha - uz veselo svibanjsko izdanje!

26/04/2019

Pred vama je novi broj najčitanijeg lifestyle časopisa za muškarce na domaćem tržištu, a poput pravog slavljenika (u 'ludim' tinejdžerskim godinama) donosimo vam vatromet živih i zaigranih tema!

'Volim raditi Men's Health jer sam se uvjerio da je njegov sadržaj dotaknuo mnoge živote. I mnoge promijenio nabolje. Sjećam se kad sam prvi put prelistao Men's Health, bilo je to potkraj devedesetih godina prošlog stoljeća u Algoritmovoj knjižari u Bogovićevoj. Bila je to ljubav na prvi pogled. Sjećam se i kad smo prije 15 godina, baš u ovo vrijeme, Goran Miletić – prvi urednik hrvatskog izdanja – i ja bacali završni glanc na prvi broj MH napravljen u Hrvatskoj. Držali smo fige da sve prođe dobro jer je to i njemu i meni bio prvi časopis koji smo radili "iz početka", od prve do zadnje stranice. I prošlo je dobro. Čitatelji su pokazali da ih zanima takav proizvod, zapravo totalno različit od svega što se domaća muška čitalačka publika do tada naviknula čitati. 

2I danas, evo, slavimo 15 godina izlaženja. Ljubav između Men's Healtha i mene dobrano je zašla u tinejdžerske godine. I za tu sam ljubav stvarno znao raditi grozne stvari. Živjeti pod konstantnim stresom. Preskakati obroke. Umjesto s obitelji, vikende provoditi u redakciji. Za partnericu biti odsutan duhom i kad sam bio prisutan tijelom. Nepotrebno trošiti živce. Kažem vam, grozne stvari...' piše Krešimir Šego, glavni urednik Men's Healtha u uvodniku naslovljenom 'Što sve činimo za ljubav'.

3

A vama za ljubav u ovom smo slavljeničkom broju odabrali puno 'slasnih zalogaja' i 'poklona': od treninga najboljih hrvatskih trenera koji će vam pomoći da se 'srežete' do ljeta – među kojima su i treninzi mrtvog dizanja – majka svih vježbi koja će vas dovesti u formu života, trening za ramena (kamena) ali i vježbe sa šipkom – jednim od najcjenjenijih rekvizita u svakoj teretani. 

Zaigrajte se i s našom cover zvijezdom – Nikolajom Coster-Waldauom koji nam je sasvim iskreno otkrio sve o seksu, snazi i o tome kako 'Igra prijestolja' završava.

4

Kad smo kod poslastica onda će vas oduševiti 14 energetskih bombi na tanjuru – kojima od hladnjaka do tanjura treba samo 10 minuta. Pričamo sasvim otvoreno i o superhrani; zamisao da je egzotična hrana rješenje za sve probleme, naime, postojala je puno prije ketona maline, goji bobica i gomolja mace. Ali potrošači i dalje padaju na ove navodno čarobne namirnice.

5

Na koncu, znamo i kako ćete biti apsolutno spremni izboriti se za svoju (davno zasluženu) povišicu na poslu, a da lista 'rođendanskih' želja bude potpuna donosimo vam 'samo' 5 načina kako ćete spasiti i začiniti svoju vezu. Ali vjerujte nam na riječ – i tih 5 je više nego dovoljno da se osjećate 'slavljenički' - ne samo ovaj mjesec!!! ;-)

I zato - potražite novi broj Men's Healtha od 26. travnja, na svim kioscima!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj