Promo

Pretplatite se na Cosmo i poklanjamo vam miris GUESS 1981

06/07/2017

Sofisticiran, samouvjeren, bezvremenski – to je GUESS 1981, novi moderan miris za žene, inspiriran nasljeđem brenda i klasičnom elegancijom GUESS djevojke koja je odavno postala ikona. Ovaj mjesec uz godišnju pretplatu na Cosmo poklanjamo vam miris GUESS 1981!

Eau de Toilette GUESS 1981 (30 ml)

Slavi različite dimenzije naslijeđa brenda – mladenački, seksi i avanturistički način života. Ovaj jednostavan i nemiran miris s prozračnim, mošusnim notama utjelovljuje životni stil Los

Angelesa, gdje je brend osnovan. Senzualni i sofisticirani cvjetni miris otvara se nježnim, praškastim ljubičastim i toplim drvenim ambretteom. Baza mirisa otkriva meke, nježne jasminske latice, slatku južnu krušku i sandalovinu. Teksturirana i zemaljska cedrovina, opojni jantar i mošus zaokružuju bazu. Bočica mirisa oživljena je heksagonalnim metalnom čepom koji naglašava svijetloroza boju mirisa. Miris je dostupan u dm-prodavaonicama.

 2

Ova ponuda pretplate traje od 24. 6. do 24. 7. 2017. Količina poklona uz pretplatu je ograničena. Stoga požurite i pretplatite se na Cosmopolitan - najprodavaniji časopis na svijetu!

Cosmopolitan.hr

Novo