Promo

Philips Lumea Prestige predstavljen u StorySupercafféu!

19/05/2017

U StorySupercafféu održano je predstavljanje novog uređaja Philips Lumea Prestige, koji je svojom inovativnom tehnologijom oduševio sve uzvanike...

Philips Lumea Prestige, inovativni uređaj koji koristi dokazano novu učinkovitu tehnologiju, tzv. intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL – Intense Pulsed Light) u vrlo kratko vrijeme postao je omiljen beauty proizvod brojnih žena u Hrvatskoj koje sanjaju o nježnoj i glatkoj koži bez neželjenih dlačica.

Tvrtka Philips i portal cosmopolitan.hr osmislili su kreativni natječaj „Osjeti slobodu uz Philips Lumeu“ koji je trajao od 21. travnja do 5. svibnja i u sklopu kojeg su svi čitatelji imali priliku što kreativnije odgovoriti na pitanje „Što za tebe znači biti slobodna?“ te osvojiti novi uređaj. Autorica najkreativnijeg odgovora Petra Knežević iz Osijeka osvojila je Philips Lumea Prestige uređaj i mogućnost pisanja recenzije uređaja za portal cosmopolitan.hr te print izdanje magazina Cosmopolitan. Dobitnica te još 10 čitateljica koje su po izboru tvtke Philips i redakcije portala cosmopolitan.hr bile najkreativnije, imale su čast biti na predstavljanju novog uređaja u StorySupercafféu te osvojiti još jedan Lumea Prestige uređaj, kao i  utješnu nagradu Philips HP6393, trimer za dotjerivanje. Sanja Augustinović, marketing  manager iz Philipsa, održala je uvodnu riječ o novome Philips Lumea Prestige aparatu te je dodijelila nagrade svim djevojkama koje su sudjelovale u natječaju, te na eventu podijelila još jedan Philips Lumea Prestige, dobitnica uređaja je Sara Kilijan iz Zagreba. Također je istakula kako je Philips Lumea Prestige  bezbolno i ugodno rješenje za dugotrajno uklanjanje dlačica na području nogu, ispod pazuha, na području lica i bikini zone. Philips Lumea emitira nježne svjetlosne impulse koji se primjenjuju na korijen dlačica te sprječavaju njihov ponovni rast. Svega 3 tretmana potrebna su za čak 92% manje dlačica, a kako bi se postigli najbolji rezultati, preporuča se 4-5 tretmana svaka dva tjedna, nakon čega bi trebalo ponavljati tretman svakih 4-8 tjedana.

2

Glavna urednica magazina Cosmopolitan Aleksandra Orlić na predstavljanju je podijelila sa sudionicama svoje iskustvo o novome Philips uređaju, a kao šećer na kraju, par riječi istaknula je i Philipsova amabasadorica i plus size model Lucija Lugomer, dok je voditeljska palica cijelog događanja pripala radijskoj voditeljici Katarini Moškatelo.

 

Više informacija o Philips Lumea Prestige uređaju, možete saznati ovdje

Cosmopolitan.hr

Novo