Promo

Osjeti slobodu uz Philips Lumeu!

19/04/2017

Sanjate o dugotrajno glatkoj koži? Dobra stvar je što ste tek jedan klik daleko... Budući da s IPL uređajem Philips Lumea Prestige možete cijelo ljeto bezbrižno uživati u slobodi koju vam pruža dugotrajno glatka koža bez dlačica, napišite nam što za vas znači biti slobodna. Najbolji odgovor osvaja Philips Lumea Prestige uređaj

Pametni uređaj za epilaciju koji radi na principu pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta (IPL – Intense Pulsed Light) bezbolno je i ugodno rješenje za uklanjanje dlačica na području nogu, ispod pazuha, na području lica i bikini zone. Philips Lumea emitira nježne svjetlosne impulse koji se primjenjuju na korijen dlačica te sprječavaju njihov ponovni rast. Svega 3 tretmana potrebna su za čak 92% manje dlačica, a kako bi se postigli najbolji rezultati, preporuča se 4-5 tretmana svaka dva tjedna, nakon čega bi trebalo ponavljati tretman svakih 4-8 tjedana.

S obzirom na to da svaki dio tijela traži drugačiji tretman, Philips Lumea dolazi uz četiri različita nastavka, jedinstveno zaobljena za optimalne rezultate na različitim dijelovima tijela. Nastavci su različitim dijelovima tijela prilagođeni oblikom, veličinom prozorčića i filtera, senzor SmartSkin prepoznat će vaš tip kože, a 15 minuta bit će dovoljno za tretman cijelog tijela. Philips Lumea najbolje funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tipovima kože od vrlo bijele do tamnosmeđe.

Želite li biti sretnica koja će osvojiti Philips Lumea Prestige uređaj, prijavite se na natječaj 'Osjeti slobodu uz Philips Lumeu' i pišite nam što za vas znači biti slobodna i spontana. Najbolji odgovor ćemo nagraditi uređajem te prilikom da na jedan dan postanete Cosmo blogerica koja će recenzirati uređaj za naš portal, a još 10 sretnica ima priliku osvojiti druge vrijedne Philips nagrade te mogućnost za sudjelovanje na Philips i Cosmopolitan eventu koji će se održati u svibnju. Čekamo vas!

Pravila natječaja pročitajte OVDJE.

Cosmopolitan.hr

Novo