Odabrana je dobitnica vrijednog Story makeovera!

05/07/2017

Finalistica vrijednog makeovera Anamarija Lozer Knapić, koji su joj darovali časopis Story i Poliklinika Bagatin i to u iznosu od 100 tisuća kuna, krenula je s prvim koracima prema besprijekornom izgledu

Zasigurno jedan od najvažnijih trenutaka u životu Anamarije Lozer Knapić, dobitnice makeovera Poliklinike Bagatin i časopisa Story, ulazak je u prostore Poliklinike Bagatin kako bi, u razgovoru s profesionalnim osobljem i ponajboljim stručnjacima iz svijeta estetske i korektivne kirurgije, poboljšala svoj izgled, ispravila neke tjelesne mane i definitivno podigla razinu samopouzdanja. Kao majka troje djece, sa suprugom koji radi u inozemstvu, Anamarija definitivno ima brojne obaveze koje su joj važnije od samog pogleda u ogledalo. Ali, s obzirom na to kako je prije godinu dana skinula nevjerojatnih tridesetak kilograma, i time pokazala nevjerojatnu snagu volje i odlučnost, potpuno je jasno zašto je htjela završiti svoju transformaciju u rukama stručnjaka Poliklinike Bagatin.

BAGATIN MAKEOVER

Anamarija je, kako sama kaže, zbog debljine osjećala manjak samopouzdanja, ali sa svime se nosila s osmijehom na licu te pošalicama na vlastiti račun. Kao opuštena i vedra žena, dobitnica makeovera savršeno se uklopila u filozofiju Poliklinike kojoj je jedan od ciljeva zasigurno podizanje samopouzdanja klijentima i klijenticama koji žele ‘ispraviti’ neke nedostatke na vlastitome tijelu. Stručni žiri u njezinome slučaju bili su liječnici Dinko i Tomica Bagatin, stomatologinja Mirna Munitić i voditeljica odjela kozmetologije Kristina Ukalović te ambasadorice Poliklinike Bagatin – pjevačice Indira Levak i Ivana Husar Mlinac. Prvi korak nakon odabira dobitnice makeovera bio je razgovor i konzultacije s doktorom Dinkom Bagatinom.

BAGATIN MAKEOVER

Snimanje na uređaju Vectra obavljeno je kako bi se vidjelo pravo trenutno stanje te se napravila projekcija izgleda nakon odabranih zahvata. Odlučeno je da je dobitnica zbog izuzetno velike količine viška kože na području trbuha idealan kandidatkinja za zahvat abdominoplastike.

BAGATIN MAKEOVER

Abdominoplastika, u kombinaciji sa Vaserlipo ultrazvučnom liposukcijom, kojom će se otopiti i ukloniti suvišne masne naslage, najbolji je izbor. Nakon toga uslijedile su konzultacije kod doktora Tomice Bagatina po pitanju fotografiranja lica i dermlanih filera. Ubrzo je Anamarija pristigla na razgovor kod dr.med.dent Mirne Munitić, specijalistice stomatološke protetike. Liječnica je odlučila kako će biti potrebna ugradnja implantata, protetskih nadomjestaka te ljuskica. Na kraju će uslijediti i izbjeljivanje zuba ZOOM metodom. Posljednji korak priprema za makeover bio je odlazak na konzulatacije kod voditeljice Poliklinike i odjela kozmetologije Kristine Ukalović. Obradom na Visia uređaju utvrdilo se pravo stanje kože lica te se definirao personalizirani plan terapije kojom će se Anamariji povratiti mladenački sjaj i blistavost kože.

Snimanje na Seca i Styku uređaju dalo je pak detaljan uvid u sastav tijela i točne mjere. A konzultacije s nutricionisticom Petrom Pažin bile su ‘točka na i’ pri određivanju detaljnog plana tretmana za oblikovanje tijela koji će uslijediti nakon operacije. Anamarijina preobrazba već je započelo u prvim danima srpnja i jedva čeka vidjeti najbolju verziju sebe, u spretnim rukama profesionalnog tima Poliklinike Bagatin. U sljedećim brojevima Storyja saznat ćete više detalja njezine transformacije koju i mi jedva čekamo vidjeti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj