Novi broj časopisa Lijepa&aktivna na kioscima!

21/12/2016

Zimsko izdanje časopisa Lijepa&aktivna poklanja svim čitateljicama dar po izboru – silikonske torbice u veselim bojama, praktične gumice za kosu, osvježavajuće Himalaya sapune… U novom izdanju dvomjesečnika Lijepa&aktivna upoznajte strašne žene, pripremite se s nama za sezonu skijanja i otkrijte SOS rješenja za beauty nezgode…

Naslovnicu novog izdanja časopisa Lijepa&aktivna krasi voditeljica Ana Radišić koja predstavlja upravo ono čemu stremi čitateljica Lijepe i aktivne – nesutrašiva je, pozitivna, brine o svome tijelu, obrazuje se… “Sport je sastavni dio mog života, smatram ga nužnim za zdravlje tijela, glave, ali i duha” poručuje Ana Radišić. Ova Riječanka, koja zadnjih godina živi u glavnom gradu, ozbiljno trči već dvije godine. U svojoj relativno kratkoj trkačkoj karijeri “riješila” je nekoliko polumaratona i kraćih dionica, a u travnju iduće godine priprema se za svoju prvu maratonsku utrku u glavnom gradu Slovačke Bratislavi. “Unutarnje zadovoljstvo, osmijeh, sreća, rast, razvoj, pomicanje granica te zdrava okolina i zdravlje, mentalno i fizičko, samo su neki od razloga zbog kojih trčim“, rekla je Ana u razgovoru za L&A te dodala kako odustajanje nikad nije opcija, baš kao ni izgovori.

h

Nova formula blagdanske prehrane: tanjur pun, a kile ne idu gore. Evo kako! Odoljeti gastro ponudi za vrijeme blagdana gotovo je nemoguće. Razne delicije mame vas da ih isprobate, ali kasnije – kada stanete na vagu – požalite što niste imali više samokontrole? U tome će vam pomoći nutricionistica Petra Pažanin, koja otkriva kako dobro jesti, a zadržati vitku liniju. Tu su i priče dviju sportašica koje itekako uživaju u hrani (pogotovo za vrijeme blagdana), ali i disciplinom kojoj ih uči sport znaju kada i u kojim situacijama reći “dosta!”

g

Vratite se u formu! Bilo da ste zanemarili teretanu zbog brojnih obaveza, putovanja ili nečega trećeg, povratak se može činiti zastrašujući. No, nema straha! Uz naš plan za povratak u formu, vratit ćete se u tren oka! Otkrijte kako u novom broju časopisa Lijepa&aktivna!

Uz zimsko izdanje Lijepe&aktivne postanite stručnjak za pripremu hrane, otkrijte pametne poteze za snažno tijelo (uz ne-puno vježbanja), pripremite se za slatke blagdane – doznajte koje su to dobre, zdrave zamjene za najpoželjnije svečane slastice. Potražite novi broj na svim kioscima i pronađite dar za sebe - silikonske torbice u veselim bojama, praktične gumice za kosu, osvježavajuće Himalaya sapune…

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj