Nova Sensa nam je stigla...

15/03/2017

Od ponedjeljka 13. 3. 2017. na kioscima je nova Sensa. Iz pisma urednice doznajte što vas u njoj očekuje...

Tek kad misli slobodno putuju, kad širimo svoje vidike i puštamo mašti na volju, događaju se velike stvari. Jer zatvoreni u kolotečini i uz stalne pritiske „sa strane“, teško nam je vidjeti drvo od šume, odvojiti se od problema i pronaći adekvatno rješenje. Često i kad ga pronađemo, vrijeme i okolnosti ne idu nam u prilog. Pa kako onda izaći i zatvorenog kruga velikih želja, a malih mogućnosti? Mnogi naši sugovornici tijekom godina su nam otkrili kako su se najveće promjene u njihovim životima dogodile nakon – velikih rezova. Presjekli su, kažu, spone staroga i slobodni se prepustili novome.

Neki su odlučili napustiti posao koji ih je vukao prema dnu, neki su odustali od ljudi koji su im crpili energiju, a neki su se preselili na selo ili u drugo mjesto uvjereni da ih je sredina u kojoj su živjeli sputavala da iskreno osjete cjelovitost. Ono što je svima zajedničko je to da su tim velikim rezovima zapravo učinili ono najteže – (pri)sjetili se tko su u dubini duše i vratili snagu unutarnjem žaru koji ih potiče.

No, svim velikim promjenama prethode pripreme. Otvaranje novim znanjima, osluškivanje potreba tijela i duše, vježbanje svjesnosti u svakom trenutku. I neodustajanje od promjena unatoč strepnji i strahu što nas čeka na sljedećoj stanici života. Divim se hrabrosti svakoga tko je u tome uspio, svakoga tko u tome ustraje i ne da se pokolebati, a u ovoj Sensi ima ih mnogo. Svakome tko razmišlja o svojim koracima i njihovom utjecaju na prirodu, ljude i najvažnije – sebe samog.

Ovdje nije riječ o sebičnosti, nego o davanju primjera i pozitivne energije koja gradi, a ne razara. Koja spaja dobro s dobrim i uvećava zdravlje i ljepotu, a počinje lijepom riječi, osmijehom, nježnom gestom suosjećanja i razumijevanja, iskrenom brigom... Jednostavno je, zar ne? Pridružite nam se u pripremi velikih stvari skupljajući male, sretne i smislene trenutke, za bolji svijet i bolje, sretnije ljude.
Potražite novi broj Sense na svim kioscima, od 13. ožujka!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj