Nova proljetna Basic kolekcija za beskompromisnu udobnost

27/02/2019

#MyConfidentBeauty

Poznati talijanski brend donjeg rublja Yamamay, ovo proljeće predstavlja novu Basic kolekciju uz naglasak na jedno od najvažnijih pitanja današnjice  - svjesnost suvremenih žena.

Pojam ženstvenosti kao svijest rađa se iz punog prihvaćanja sebe, vlastitog tijela i osobnosti, bez obzira na nedostatke, fokusirajući se na posebnost svake od nas kao individue i prihvaćanjem svojeg tijela.

Yamamay Eva Herzigova for Basic collection 449,00 KN (2)

Kroz suradnju sa stvarnim ženama, slušajući naše potrebe Yamamay je  razvio inovativnu  Basic kolekciju i modele proizvoda u kojima će se žena osjećati maksimalno ugodno u svome tijelu i zračiti zadovoljstvom.

Ovaj inovativni brend donjeg rublja razumije potrebe stvarne žene i kroz kampanju Yamamay is you želi nam približiti  iskrenu i intimnu  priču  o nesigurnostima i slabostima koje su stvarne žene  podijelile s nama.

Yamamay Eva Herzigova for Basic collection 449,00 KN (1) 

Baš iz ovog razloga Yamamay je kroz Basic kolekciju predstavio modele donjeg rublja koji će biti podrška svakoj ženi kako bi se osjećala ugodno i ženstveno u svome tijelu.

Yamamay nas potiče da prihvatimo svoju siluetu, te nudi široku paletu proizvoda koji su nevjerojatno bogati inovativnim i učinkovitim elementima, promičući osjećaj ženstvenosti, ljepote i usklađenosti s vlastitim tijelom.

Yamamay Eva Herzigova for Basic collection 379,00 KN 

Uz slogan  #MyConfidentBeauty jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Eva Herzigova predstavila je Yamamay  Basic kolekciju kojom želimo poslati poruku  da ljepota nije stvar godina, ljepota je samopouzdanje i ženstvenost.

Eva Herzigova ambasadorica je  nove Yamamay kolekcije, ona je jedan od najpoznatijih svjetskih modela i danas u svojoj zreloj dobi i dalje je sinonim ženstvenosti, ljepote, diskretnog modernog šarma.

Yamamay 379,00 KNYamamay 299,00 KNYamamay 269,00 KN

Basic kolekcija pruža raspon modela u kojima će se svaka žena osjećati ugodno jer Yamamay nudi upravo onaj proizvod koji im je potreban da bi bile zadovoljne u svojem tijelu, zračile samopouzdanjem i naglasile svoju ženstvenost jer Yamamay is you.

Yamamay 229,00 KNYamamay 129,00 KN

YAMAMAY IS YOU: projekt od 360 stupnjeva koji opisuje divan svijet žena, danas i uvijek!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj