Promo

Noge bez dlačica više nisu mit!

28/06/2017

...odgovorno tvrde dvije Cosmo čitateljice koje su isprobale Philips Lumea Prestige na svojim divnim dugim nogama, rukama i pazusima, koji su odsad glatki kao svila i 100% spremni za ljeto

Sara Kilijan: “Mogu potvrditi nestanak dlačica”         

hProšli mjesec počela sam koristiti Philips Lumeu, uređaj koji služi trajnom uklanjanju dlačica. Uređaj dolazi u pakiranju sa 3 dodatna nastavka (za lice, za pazuhe i za bikini zonu). Lijepo je oblikovan te je s njim izrazito lako rukovati. Upute za rukovanje su kratke i jasne, a oznake na uređaju i nastavcima dodatno olakšavaju korištenje uređaja. Osim na licu, uređaj sam koristila na cijelom tijelu - čak i na rukama.

Za manje dijelove, kao što su pazusi, tretman je vrlo brzo gotov i tu se preporučuje koristiti “Pritisak i emitiranje” metodu, što sam ja i koristila. Cjelokupni tretman u mom je slučaju trajao ravno minutu za oba pazuha.

Osim ugodnosti koju pruža, tretman je potpuno bezbolan i mogu ga obaviti kad god mi odgovara u udobnosti vlastitog doma. Nakon tretmana, koža je glađa nego ikad, dlačice sporije rastu i rjeđe su, a uraslih dlačica jednostavno više nema.

Rezultate Lumea uređaja sam počela primjećivati već nakon drugog tretmana. Dlačice su se jako prorijedile, a one koje su rasle su puno mekše i tanje. Zaista sam zadovoljna rezultatima koje sam postigla u ovom kratkom vremenu koliko sam koristila uređaj. Oduševljena sam lakoćom i jednostavnošću rukovanja uređajem i činjenicom kako je korištenje uređaja u potpunosti bezbolno. Najtoplije preporučam Philips Lumeu svima onima koji muku muče s uraslim dlakama i/ili kožom iziritiranom od ostalih metoda depilacije.

j

Petra Knežević: “Dlake su upola rjeđe i puno sporije rastu”     

 

hIznimno sam sretna što sam uopće imala čast koristiti Philis Lumea uređaj, a zatim i napisati recenziju za sve vas koje se još uvijek premišljate o kupnji uređaja, ali i za vas koji se volite informirati o raznim metodama uklanjanja dlačica.

U početku sam se bojala da će korištenje biti prilično komplicirano i da će mi oduzeti mnogo vremena, ali zbilja nije. Uz uređaj sam dobila tri nastavka te četvrti koji je već bio na samom uređaju. Dovoljno je staviti odgovarajući nastavak (u ovome slučaju onaj za područje pazuha), uključiti i pritisnuti tipku kojom će započeti traženje odgovarajućeg intenziteta svjetlosti (to sam učinila samo prije prvog korištenja). Nakon što je odabran odgovarajući intenzitet te nakon što uređaj dobro prislonite uz kožu, lampica će zasvijetliti i možete pritisnuti tipku za bljesak.

Za područje pazuha bilo mi je potrebno manje od dvije minute. Potrebno je napomenuti da željeno područje morate obrijati ili depilirati prije svakog korištenja. Nakon tog tretmana, dlake su mi bile upola rjeđe i sporije su rasle.

Drugi je tretman potrebno ponoviti nakon dva tjedna. Nakon drugog i trećeg tretmana primjetila sam još bolje rezultate. Ispod pazuha se pojavilo tek dvadesetak dlačica. Sve u svemu, dojmovi su pozitivni, uređaj je prilično praktičan, efikasan, isplativ i jako se veselim 4. tretmanu i upotrebi.

Cosmopolitan.hr

Novo