Ne propustite Enter Music Festival Zagreb - najbolji ročkas u gradu

19/03/2019

Voliš elektroničku glazbu? Onda svakako u svoj rokovnik zabilježi 22. i 23. ožujka jer Enter Zagreb za svoj peti rođendan organizira dvodnevni festival elektroničke glazbe – Enter Music Festival.

Glavno odredište svih ljubitelja elektroničke glazbe tog petka i subote je Opera Club, jedan od najboljih zagrebačkih klubova. Enter Zagreb, prvi i jedini lifestyle radio za mlade koji je u pet godina postojanja postavio nove standarde na radijskoj sceni nastavlja i dalje s još neviđenim partyjima za svoje slušatelje.
U svakom slučaju, teško da ćeš svjedočiti boljem rođendanskom tulumu.
Tijekom dva dana za atmosferu će se pobrinuti velika domaća, ali i svjetska imena. U Zagreb, samo na Enter Music Festival, iz Velike Britanije stiže Low Steppa, čija popularnost nezaustavljivo raste. S “Heard It All Before” osvojio je klubove diljem svijeta.
Na podiju će vas držati i DJ dvojac Vanillaz. Još su ih prije nekoliko godina nazvali senzacijom koja je oduševila i Davida Guettu, a lani su otvorili mainstage Ultra Europe festivala. Party o kojem će se pričati jamče i ostali izvođači koji su s Enterom od prvoga dana, a ostvarili su i zavidne inozemne karijere – Joe2Shine, Dekova, The Trixx, Mike & Me, Yakka i Tom Bug.
Svakako na vrijeme osiguraj ulaznicu za prvu ili drugu večer najjačeg tuluma u gradu. Sve pojedinosti pronađi OVDJE. (https://www.entrio.h…­-music-festival-6101)
Budi uz Enter Zagreb na 99 i 97 mHz, putem livestreama na webu ili na Enter ZG aplikaciji i budi dio spektakla.
Kako rođendanu i priliči, u Operi će se okupiti brojni prijatelji Entera i zaljubljenici u elektroničku scenu.
Vidimo se :)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj