Promo

Lana Jurčević brigu o svom lijepom osmijehu prepustila je Poliklinici Bagatin

29/06/2017

U najmodernijem dental centru u regiji, obogaćenom vrhunskim i inovativnim uređajima te tehnologijom na tržištu, Lani su na raspolaganju sve usluge potrebne za brigu o ljepoti njezinog osmijeha...

Prekrasni zubi i zavodljiv osmijeh zaštitni su znak poznatih i slavnih osoba. Zbog svojih karijera konstantno su pred kamerama, objektivima i u fokusu javnosti zbog čega moraju uvijek izgledati besprijekorno. A savršenu sliku, osim make upa i frizure, čine i savršeni zubi – zdravi i njegovani. O važnosti oralne higijene zna poznata pjevačica Lana Jurčević koja je brigu o svojim zubima povjerila dentalnom timu Poliklinike BagatinU najmodernijem dental centru u regiji, obogaćenom vrhunskim i inovativnim uređajima te tehnologijom na tržištu, Lani su na raspolaganju sve usluge potrebne za brigu o ljepoti njezinog osmijeha. 

Redoviti odlasci stomatologu neophodni su za održavanje zdravlja zubi, za što naša uspješna pjevačica ima vrlo jednostavan recept. Nakon detaljnog stomatološkog pregleda, slijedi čišćenje zubnog kamenca i pjeskarenje. Ovom preventivnom metodom zubima se vraća sjaj i glatkoća, a odlična je priprema za sljedeći tretman - izbjeljivanje zubi Zoom metodomRadi se o savršenom načinu vraćanja prirodne bjeline zubima i postizanju pravog 'hollywoodskog'osmijeha kojim Lana osvaja vrhove glazbenih top ljestvica. 

2

Zahvaljujući stručnosti dentalnog tima Poliklinike Bagatin, pod vodstvom dr. Mirne Munitić, te najnovijim hi-techtehnologijama koje su dostupne u dental centru, pregledi i liječenje danas pružaju sasvim novo iskustvo.

Cosmopolitan.hr

Novo