KulaKula Summer Break i Trogir vole se javno!

31/07/2018

Održano prvo izdanje glazbenog festivala KulaKula Summer break. Četiri dana zabave obilježila ovo ljeto i okupila najveći broj poznatih imena...

Malo koje festivalsko ime može se u svom prvom izdanju pohvaliti ovakvim komercijalnim uspjehom. KulaKula Summer Break okupio je zaista veliki broj poznatih imena koji su zasuli društvene mreže fotografijama i instapričama. 

Razlog za ovo možemo potražiti u zaista ekskluzivnom izboru lokacija ovog festivala poput plaže i bazena hotela Brown Beach House, a ponajviše u izboru impresivne kule Kamerlengo na trogirskoj rivi za festivalski glavni stage.

Prvi dan festivala obilježio je warm up party na plaži Brown Beach House uz akustični set Matije Cveka i Alena Đurasa. 

Drugi dan bio je rezerviran za pool party koji je okupio ogroman broj poznatih imena poput Igora i Olje Vori, Lane Jurčević, Sonje Kovač, Deana Pelića, Domenice  i youtubera Barbare Vesanović i Marka Vuletića. 

Glavni stage pripao je u petak odlično raspoloženim TBF-ovcima koji su do sitnih sati zabavljali mnoštvo među kojim smo ugledali i Neru Stipičević i instagram zvijezdu Ivu Čuljak, a subotnji R&B party uz Single Ladies - tribute to Beyonce rasplesao je i Ginu Damjanović iz grupe Detour.

Mladi glazbenici Alen Đuras, Matija Cvek, Nela, Nika Turković i već dobro poznati Zsa Zsa i Kedzo, ženski band Single Ladies i splitski Justin's Johnson i headlineri TBF oduševili su posjetitelje ovog festivala i stvorili ljetne uspomene koje će trajati cijelu godinu.

Nadamo se kako je ovo odličan početak jedne nove festivalske priče u Hrvatskoj koja će ispisivati trogirska ljeta.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj