Kera Term vam omogućuje da postanete dobri duh nečijeg doma

01/10/2020

Blagdani su tradicionalno vrijeme darivanja, a Kera Term vam omogućuje da nekome darujete cijelu novu kupaonicu. Kera Term je dobri duh svakog doma cijele godine, a vi budite dobar duh ovih blagdana.

Da, nominirati možete sebe, ali razmislite o članovima svoje bliže i dalje obitelji, prijateljima, susjedima kojima treba pomoć, udrugama za koje znate da se ističu u humanitarnom radu, osobama koje trebaju pomoć i kojima bi ovakva nagrada uistinu uljepšala cijelu godinu u novoj kupaonici.

Kako sudjelovati? Na FB stranici Kera Term ostavite svoj komentar, objavite sliku ili još bolje video uradak i objasnite  tko zaslužuje ovu nagradu i zašto. Bit će jako teško, ali njihov žiri će morati odabrati jednog pobjednika.

Nagradni natječaj traje od 1. do 20. 12.2020.  i u njemu sudjeluju svi koji se jave sa svojom nominacijom na službenoj Facebook stranici tvrtke Kera-Term.

Dobitnika ćemo saznati upravo na Badnjak, a on će osvojiti nove pločice, kadu, tuš kabinu, kupaonski namještaj, slavinu, WC školjku i vodokotlić -  dakle, cijelu novu kupaonicu.

3

Tvrtka Aquaestil je za dobitnika osigurala tuš kadu Projecta, tuš kabinu Laguna i kupaonski namještaj Stella. Dobitnik će tako uživati u tuš kadi izrađenoj od 100% lijevanog sanitarnog akrila najviše kvalitete koji ih čini ugodnijima na dodir, manje podložnima oštećenjima te jednostavnijima za čišćenje i održavanje od kada izrađenih od drugih materijala. Garancija na Aquaestil kupaonske kade i tuš kade je 10 godina.

Kako je kupaonski namještaj postao bitan i neizostavan dio svake kupaonice, Aquaestil stoga veliku pozornost pridaje kvaliteti i izboru materijala za njegovu izradu kako bi svaku kupaonicu učinili posebnom te je kupaonski namještaj Stella idealna nagrada za dobitnika.

Ime Aquaestil je sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice, te u njihovom širokom asortimanu proizvoda možete pronaći akrilne kupaonske kade, hidromasažne kade, tuš kade, staklene tuš paravane, masažne i parne kabine, masažne stupove, kupaonski namještaja te proizvode od kompozitnih materijala. Sve informacije o proizvodima i prodajnim mjestima pronađite na službenoj web stranici https://www.aquaestil.hr

1

Organizator nagradnog natječaja je tvrtka Kera-Term, koja je posvećena prodaji širokog asortimana keramičkih pločica, sanitarija, kupaonske opreme i namještaja te sustava grijanja, hlađenja, instalacije, vode i odvodnje.

Specijalizirana je za opremanje svih unutarnjih i vanjskih prostora, a uz svoju široku ponudu, Kera Term se može pohvaliti i kvalitetom koju garantiraju najbolja i najveća svjetska imena i brendovi.

Nakon 15 godina predanog rada i konstantnog napretka, Kera Term s ponosom predstavlja najveći showroom keramike i sanitarija, ne samo u Hrvatskoj - već u regiji. U novoj poslovnici u Zagrebu, Jadranska Avenija 9.

Pravila nagradnog natječaja možete pronaći na www.kera-term.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj