Kalodont za osmijeh koji zlata vrijedi!

06/06/2017

Što će se nositi ovoga ljeta, koji će Vas modni dodaci učiniti posebnima i što će biti neizostavno u Vašoj garderobi? Svaka sezona nosi sa sobom nove trendove u kozmetici i odijevanju , ali jedna stvar je uvijek u trendu, a to su lijepi i zdravi zubi.

Inspirirani prekrasnim osmijehom kreirali smo liniju proizvoda Oral Care Specialist. Paste za zube iz ove linije Vašim zubima pružaju pravo beauty iskustvo - Kalodont Multi Repair za potpunu zaštitu zuba i usne šupljine, Gum Protection sa ekstraktima kadulje i propolisa, White&Natural sa sodom bikarbonom, bez fluora i Kalodont Aquaminerals White za blistavo bijele zube. Sve paste su pH neutralne i dugotrajno osvježavaju dah.

Želite blistavo bijele zube bez da oštetite zubnu caklinu abrazivnim sredstvima za izbjeljivanje? Kalodont Aquaminerals White ima profesionalnu formulu koja sadrži aktivne sastojke za izbjeljivanje zuba i snažno osvježenje daha! Ova pasta za zube sa prirodnim mineralima, cinkom i kalcijem, već nakon prvog pranja zubima vraća prirodnu bjelinu bez da oštećuje zubnu caklinu.

v

Za sve one koji biraju pastu za zube bez fluora svakako preporučujemo Kalodont White&Natural. Pasta za zube obogaćena je prirodnim sastojkom – sodom bikarbonom koja djeluje na zubnu caklinu poput nježnog pilinga, uklanja obojenja sa zuba, a zubi su nakon pranja blistavo bijeli.

Kalodont Multi Repair ima aktivnu formulu koja umanjuje preosjetljivost zuba i obnavlja zubnu caklinu, a blagodati kadulje i propolisa za desne u Kalodontu Gum Protection dobro su poznati svima koji za svoju dnevnu rutinu biraju prirodnu kozmetiku.

Ako Vam je zdrav osmijeh na prvom mjestu birajte Kalodont – za osmijeh koji zlata vrijedi.  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj