Judita Franković Brdar u ulozi u kakvoj je još niste vidjeli!

20/05/2019

Nešto potpuno drukčije...

Glamurozno perje, fantastična energija i milijun šljokica samo su neke od riječi kojima bismo mogli opisati predivnu avanturu koja je bila snimanje naslovnice i editorijala našeg jubilarnog 200. izdanja.

2

Slavljenički broj, koji su u cijelosti pripremile žene, dodatno je uljepšala i obogatila predivna glumica Judita Franković Brdar, koja je svojim glumačkim talentom i neopisivim šarmom ispred fotografskog objektiva Mare Milin postala naše lipanjsko lice s naslovnice te glavna zvijezda editorijala inspiriranim burleskom.

3

Nevjerojatna energija vodila nas je kroz prekrasne stylinge, koje je za Juditu s velikom dozom mašte osmislila Barbara Repe. "Biti na setu nevjerojatan je adrenalin. Lakše je, naravno, kada svi slično dišu, a na ovom se setu dogodila nevjerojatna energija.", rekla je glumica prisjećajući se atmosfere iz palače Dverce.

4

5

Početna ideja za snimanje editorijala inspiriranog burleskom bila je upravo Juditina: "Žene su puno utjecale na mene tijekom karijere, a jedna od njih je i svakako Vlatka Vorkapić. S njom sam napravila predstavu "Titon" u kojoj postoji scena burleske pa mi se činilo kao super ideja za fotke."

6

A kako je prošlo snimanje, popratite i u videu koji smo vam pripremili:

Novi broj ELLE časopisa potražite od danas, 20. svibnja, na kioscima!

 

Piše: N.B.
Fotografije: ELLE lipanj 2019. / Mare Milin

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj