Promo

Hit naslov Muškarac u šaci – idealan poklon za Božić

19/12/2016

Tražite idealan božićni poklon za sestru, prijateljicu ili kolegicu? Knjiga je uvijek dobra ideja, a evo i jedne koja je apsolutni must have! Hit naslov o kojem svi pričaju je knjiga „Muškarac u šaci ili o tajnama osvajanja“ Sanele Kovačević Nelly.

Zašto nije nazvao? Zašto se povukao, iako je sve bilo obećavajuće? Kako postići da se bezglavo zaljubi u vas? Kako vratiti muškarca koji je izgubio interes? Kako pretvoriti neobavezujući odnos u kvalitetnu vezu? Kako ga imati u šaci – zauvijek? Knjiga „Muškarac u šaci ili o tajnama osvajanja“ odgovoriti će vam na sva pitanja i dileme o muško ženskim odnosima, a trenutno slovi kao jedna od najtraženijih knjiga chick literature u Hrvatskoj.

as 4


Hit naslov o kojem svi pričaju donosi sasvim neočekivane odgovore i detaljne upute kako postići ono što želite na ljubavnom planu - bez obzira koliko ste do sada pogrešnih koraka učinili ili koliko vam se vaša situacija činila beznadnom. Promijenit će vam ljubavni život, a u to su se uvjerile i brojne čitateljice koje tvrde – knjiga djeluje.

as 1

Autorica ovog hit naslova, spisateljica Sanela Kovačević Nelly svakodnevno dobiva mnoštvo mailova zadovoljnih čitateljica, koje redovito prate i kolumnu Muškarac u šaci, čija popularnost nimalo ne izostaje za istoimenom knjigom.

Sanela Kovačević Nelly novo je ime na spisateljskoj sceni, inače magistra ekonomije sa znanjem četiri strana jezika. - Zaista sam sretna zbog velikog odaziva čitateljica i uspjeha knjige, koji moram priznati, nisam očekivala. Ideja je prvenstveno začeta na rješavanju ljubavnih problema mojih prijateljica, no priča je srećom, otišla mnogo dalje. Vjerujem da uspjeh knjige uvelike ovisi o kvaliteti sadržaja, a ja u knjizi Muškarac u šaci, dajem doista nešto konkretno, a to čitateljice prepoznaju i cijene – izjavila je spisateljica.

as 3
Zbog svega navedenog, inbox spisateljice je svakodnevno zatrpan raznoraznim porukama i pitanjima, a čitateljice ju odnedavno i u prethodno najavljeno vrijeme, mogu zatražiti i dodatni ljubavni savjet na njezinom Instagram profilu sknelly_official.
Osim što piše, Sanela Kovačević Nelly, sjajno se snalazi i ispred objektiva, pa je tako nedavno u suradnji s poznatim modnim fotografom, Josipom Čekadom snimljena i nova kampanja, gdje se atraktivna spisateljica pojavljuje u sasvim novom vamp izdanju, odjevena u crnu čipkastu haljinu Larie, hrvatske dizajnerice Marine Lacković. Crvenu haljinu s prorezima, hrvatskog brenda True, čiji dizajn potpisuje Dalibor Betti, nosila je na snimanju video kampanje, koja najavljuje izlazak knjige na svjetsko tržište. Osim hrvatskih, voli i strane brandove pa je tako za božićnu kampanju odjenula raskošnu haljinu brenda Lipsy London. Za frizuru i make up na nedavnom setu, zaslužni su Božidar Pavlić i Iva Berišić, a na pitanje koliko je njegovan izgled presudan za „ljubavnu sreću“, spisateljica  odgovara – Žena mora držati do sebe no u početnoj fazi viđanja i upoznavanja, poželjan je prirodniji izgled. Muškarci nisu ljubitelji previše šminke, osobito ne na dnevnom svjetlu. Umjetne trepavice sačuvajte za posebne prigode.
Kada je u pitanju „sreća u ljubavi“, možemo zaključiti da fizički izgled nikako nije presudan. - Naime, osvajanje suprotnog spoja je kao šah, jedan krivi potez i gubiš – dodaje autorica, navodeći da je moguće poboljšati i naizgled beznadnu ljubavnu situaciju, samo ako znate kako.

as 5
Ukratko, „Muškarac u šaci“ otkriva tajne uspješne komunikacije i nevjerojatno moćne taktike koje će vam pomoći da ostvarite ono što želite, a sudeći po dosadašnjem uspjehu knjige, čini se da su ovakvo štivo žene dugo čekale. Prema najnovijim informacijama, Muškarac u šaci bi mogao dobiti i svoj nastavak, a priznajemo, jedva čekamo!
Ukoliko još nemate svoj primjerak ovoga popularnog naslova, knjiga Muškarac u šaci dostupna je u knjižarama diljem Hrvatske, a u Web knjižari do kraja prosinca možete ostvariti blagdanski popust od 20%, ako prilikom narudžbe unesete PROMO KOD SK152439. Popis prodajnih mjesta kao i sve ostale informacije o knjizi, uključujući besplatno poglavlje, naći ćete na službenoj stranici www.muskaracusaci.com ,  a za kraj pogledajte uzbudljivi trailer:


Cosmopolitan.hr

Novo