eSTUDENT proslavio 15 godina izvrsnosti

29/04/2019

Studentska udruga eSTUDENT svečano je proslavila 15.rođendan 17.travnja 2019...

Svečani domjenak održao se u Studiju Katran, a proslavi su prisustvovali dugogodišnji partneri eSTUDENTa iz gospodarske i akademske zajednice koji podržavaju rad studentske udruge i sudjeluju na brojnim projektima koje eSTUDENT organizira, poput Zagrebačke banke i Ine.

Također, veliki 15.rođendan su proslavili i brojni bivši članovi eSTUDENTa koji su svojim trudom i radom doprinijeli uspjehu Udruge.

Jedan od njih je i prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić,  osnivač eSTUDENTa koji je bio i jedan od govornika na događanju te je okupljanjima ukratko ispričao kako je eSTUDENT nastao, a nakon njega je ovogodišnji predsjednik Robi Špoljarić  istaknuo ulogu eSTUDENTa danas te koje sve vrijednosti njeguju članovi Udruge.

eSTUDENT je započeo s radom prije 15 godina na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i pokretanjem studentskog natjecanja Case Study Competition. Od 2004. godine do danas, proširio se  na gotovo sve sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, započeli s radom u Varaždinu i Rijeci, svake godine organizira preko 20 projekata na kojima radi više od 290 članova raspoređenih u 24 tima i surađuje s preko 80 partnera.

Ovakav rast ne bi bio moguć bez svih onih koji su ulagali svoje vrijeme, rad i trud kako bi eSTUDENT postao mreža izvrsnosti. 

2

eSTUDENT je neprofitna studentska udruga osnovana 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative vode sami studenti motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz niz projekata, potpora te podizanje kvalitete studija. Udrugu danas čine studenti mnogih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, broji preko 300 članova, a svake godine iznova organizira preko dvadeset projekata na kojima sudjeluje tisuće studenata iz Hrvatske i regije.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj