Dođite u Kino na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu powered by Cosmopolitan!

08/05/2019

Zamisli – gledaš filmove i učiš!

Od 8. svibnja ne trebaš više zamišljati taj scenarij jer u organizaciji Ekonomske klinike i uz medijsko pokroviteljstvo časopisa Cosmopolitan, u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu od 18 sati  započinje Pilot projekcija „Kino na EFZG“. 

Projekt ove neprofitne studentske udruge pri Ekonomskom fakultetu, Ekonomske klinike, osmišljen je  s namjerom proširenja znanja studenata o ekonomskim temama i pojmovima putem projekcije filmova koji pobliže, na zabavan način te kroz primjere pojašnjavaju značajne ekonomske događaje i teme koji se redovito obrađuju u sklopu kolegija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U neformalnom okruženju i uz zanimljive goste i govornike cilj ovog projekta je  potaknuti studente da više istražuju i putem filmskih uspješnica upoznaju primjene ekonomskih koncepata i događaje koji su obilježili modernu ekonomiju te tako povezuju zbivanja u sadašnjosti i bližoj povijesti s ekonomskom teorijom i gradivom koje obrađuje na fakultetu.

2

Prvi planirani film je aktualni dokumentarni film ''Fyre festival''.  Nakon odgledanog filma održat će se panel rasprava s renomiranim stručnjacima koji će dati refleksiju na film iz vlastitog iskustva.

Točnije, teme koje će se obraditi kroz panel raspravu su: koji se zadaci postavljaju pred organizatore festivala, koji su najčešći problemi u realizaciji istih, kako uskladiti očekivanja i financijske mogućnosti, kako društvene mreže utječu na odluke potrošača te smatraju li se informacije dobivene putem instagrama relevantnim među generacijom Z?

Vidimo se u Kinu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu powered by Cosmopolitan, danas u 18 sati! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj