Darujte najveći svjetski hit – novi roman Dana Browna „Postanak“

21/12/2017

Sve ono što jeste, sve u što vjerujete, sve će se promijeniti.

Na putu obilježenom modernom umjetnošću i enigmatskim simbolima, Dan Brown ponovno dotiče fundamentalna pitanja današnjice kao nijedan suvremeni pisac trilera.

Robert Langdon, harvardski profesor simbologije, stiže u Guggenheimov muzej u Bilbau kako bi prisustvovao objavi velikog otkrića “koje će zauvijek promijeniti svijet”. Domaćin je Edmond Kirsch, milijarder i futurist, svjetski poznat zbog svojih nevjerojatnih tehnoloških izuma. Bio je jedan od prvih Langdonovih studenata na Harvardu, a sada će objaviti svijetu zapanjujuće otkriće... koje će odgovoriti na dva temeljna pitanja ljudskog postojanja.

Odakle dolazimo? Kamo idemo?

Langdon i ostali uzvanici na početku su očarani nadasve originalnom prezentacijom, za koju Langdon uviđa da će biti kontroverznija nego što je mislio. Pomno organiziran događaj iznenada se pretvara u kaos i Kirschevo dragocjeno otkriće na koncu ne bude objavljeno.

Suočen s neposrednom opasnošću, Langdon je prisiljen na očajnički pokušaj bijega iz Bilbaa. U bijegu, zajedno s ravnateljicom muzeja Ambrom Vidal, upušta se u opasnu potragu za lozinkom koja će otključati Kirschevu tajnu.

Dok istražuju tamne hodnike skrivene povijesti, Langdon i Vidal suočavaju se s neprijateljem koji je možda povezan i sa samom Kraljevskom palačom u Madridu. U Barceloni, gradu veličanstvene Gaudíjeve arhitekture, otkrivaju tragove koji ih naposljetku dovode do šokantna Kirscheva otkrića... i nevjerojatne istine koja nam je dugo izmicala.

Novi roman Dana Browna „Postanak“ potražite u svim knjižarama, na kioscima i u poštanskim uredima te na www.vbz.hr.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj