Dame biraju wellness & spa vikend

26/02/2019

Drage dame, koji su vam planovi za Dan žena? Prošlo je vrijeme karanfila i restorana, odaberite wellness vikend u Dalmaciji! Od 1. do 31. ožujka počastite sebe i svoju mamu, kćerku, prijateljicu ili pak svekrvu jednim pravim ženskim druženjem u Trogiru, u Brown Beach House, jednom od najpopularnijih hotela na Jadranu.

Funky & comfy dizajnerski interijer, šaren i raznovrstan Brown signature doručak koji je vrijedan svakog zalogaja te novi, čarobni spa hotela sami po sebi su dovoljan mamac.

BBHC_2

No kada tome pridružite dva noćenja u deluxe dvokrevetnoj sobi, antistress i antiaging tretman u trajanju od skoro sat vremena koji uključuje masažu leđa, lica, glave i stopala, ova ponuda postaje nezaobilazna.

BBHC_3

BBHC_4

Korištenje finske i turske saune, koje će razmaziti vašu kožu, unutarnjeg jacuzzija i relax zone, stajat će vam na raspolaganju neograničeno tijekom boravka. Također, i osoblje hotela će strpljivo čekati odgovor na pitanje: „Jeste li za čaj ili šampanjac?“

BBHC_6

BBHC_7

Brown Beach House je hotel na plaži spremnoj za vaše prvo proljetno sunčanje i svega par
minuta od centra povijesnog grada Trogira kojeg možete obići i besplatnim biciklima hotela u potrazi za najboljom kavom na gradskoj rivi.

BBHC_8

Povedite svoju najdražu osobu na dvodnevni spa po cijeni od samo 799 kuna za jedno, odnosno 1599 kuna za dva noćenja, za dvoje. Parkirno mjesto je uključeno u cijenu, više na: www.brownhotels.com/croatia/

BBHC_10

BBHC_9

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj