Promo

Časopis Lijepa i aktivna svim čitateljima daruje Catrice ruž ili sjenilo za oči

26/06/2017

Potražite ljetno izdanje dvomjesečnika Lijepa i aktivna čiju naslovnicu krasi Nives Celzijus kao Baywatch djevojka. Novi broj donosi svim čitateljima dar – Catrice sjenilo za oči ili ruž za usne!

Ljetno izdanje Lijepe i aktivne krasi Nives Celzijus koja je utjelovila seksi Baywatch djevojku. Nakon pobjede u showu Tvoje lice zvuči poznato, sve traženija Nives i dalje radi punom parom. U intervjuu za Lijepu i aktivnu otkrila je kako se nosi s predrasudama, s kime se druži privatno, koja joj je omiljena aktivnost, gdje će provesti godišnji odmor i što za nju znači uspjeh. “Za mene je uspjeh ostvarivanje svih ciljeva koje sam si zacrtala u životu. Nisam ih još sve ostvarila, ali idem prema tome. Uspjeh je savladati i preživjeti neke stvari i greške iz života koje si radio, koje si isto zacrtao na tom svom životnom putu, pa si odrastajući shvatio da to možda nisu bili pravi ciljevi i ispravne želje. I to je za mene uspjeh - izaći iz takvih situacija i reći: “Tko zna zašto je to dobro. Sigurno postoji neki razlog.” U novom izdanju časopisa Lijepa i aktivna pročitajte priču naše Baywatch djevojke...

Pokoriti valove i prkositi vjetru bio bi kratki opis surfanja, sporta koji s jedne strane podiže adrenalin, a s druge pruža neslućeni zen. Oni koji surfaju kaže da se ništa ne može mjeriti s jahanjem valova i osjećajem slobode, snage i ljepote... Zašto je tomu tako saznajte u pričama naših sugovornica!

Otkrijte sedam pravila za postizanje ljetne forme bez dijete, a koja će vam pomoći da izgledate sjajno i osjećate se dobro u svojoj koži.

Lijepi i kada vam je vruće! Doznajte kako trenirati žestoko, a ipak izgledati izvrsno uz pomoć profesionalnih strategija koje primjenjuju aktivne žene!

 2

Svaka čitateljica uz kupljeni primjerak Lijepe i aktivne dobiva dar - Catrice ruž u trendi nijansi ili Catrice sjenilo za oči Smokey Eyes Set! Potražite ljetno izdanje na svim kioscima od 24. lipnja!  

Cosmopolitan.hr

Novo